Dragon’s Dogma 2: Προφανώς και θέλουμε Ian McShane στο παιχνίδι

Tι και αν έχει διευθύνει ολόκληρο ξενοδοχείο στο σύμπαν του John Wick, o Ian McShane είναι ο κατάλληλος αφηγητής για κάθε φανταστικό theme ακόμη και αν αυτό πρόκειται για πολυαναμενόμενο game.

Ο McShane ξεπερνά γρήγορα τη βασική προϋπόθεση του παιχνιδιού: ο πρωταγωνιστής πρέπει να αντιμετωπίσει έναν γιγάντιο δράκο που μαστίζει τη χώρα για αμέτρητα χρόνια. Στη συνέχεια ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του τρέιλερ αναδεικνύοντας τα πραγματικά αστέρια του Dragon’s Dogma 2, τον κόσμο και το gameplay. Συνοδευόμενο από τη φωνή του McShane, βλέπουμε τα εξαιρετικά σημεία που θα πρέπει να διασχίσουν οι παίκτες, καθώς και τους μηχανισμούς που θα χρησιμοποιήσουν οι παίκτες για να αμυνθούν από επικίνδυνους εχθρούς σε αυτό το ταξίδι.

 

 

Όμως, ενώ το να βομβαρδίζεσαι με όλες αυτές τις πληροφορίες συνήθως προκαλεί χασμουρητό, ακούγοντάς τις με τη βαθιά, μελωδική φωνή το, αλλά εδώ αποτελεί εξαίρεση. Το τρέιλερ του McShane για τιο Dragon's Dogma 2 θα σε κάνει να θέλεις να βουτήξεις στο RPG της Capcom περισσότερο από ό,τι θα ήθελες ήδη.

Θα το έχουμε κοντά μας στις 22 Μαρτίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved