Dragon's Dogma 2: Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της Capcom έρχεται ολοταχώς

Τo trailer αποδεικνύει γιατί είναι το επόμενο μεγάλο RPG με το οποίο θα κολλήσεις.

Το Dragon's Dogma 2 είναι η συνέχεια του αρχικού τίτλου που λάτρεψε το κοινό και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012. Το παιχνίδι αναμένεται να σε κρατήσεις, καθώς ο Hideaki Itsuno έχει δηλώσει ότι θα χρειαστούν πάνω από 30 ώρες για να κερδίσεις το main quest στο Dragon's Dogma 2. Ωστόσο, εάν το RPG είναι σαν τον προκάτοχό του, θα χρειαστούν όσοι θέλουν να εμβαθύνουν πραγματικά στο παιχνίδι πάνω από 100 ώρες για να το ολοκληρώσουν κάνοντας όλα τα side quests και εξερευνώντας κάθε γωνιά.

Ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει με τέσσερα βασικά class, το Dragon's Dogma 2 θα διαθέτει επίσης αρκετά διαφορετικά στοιχεία που θα μπορέσουν να διαλέξουν οι παίκτες για το χτίσιμο του χαρακτήρα. Κάθε μία από αυτές τις ιδιαιτερότητες, θα έχουν το δικό τους μοναδικό στυλ παιχνιδιού και ικανοτήτων, επιτρέποντας στους παίκτες να έχουν διαφορετική εμπειρία όταν χρησιμοποιούν κάποιο από αυτό. Και εκεί ελπίζουμε να κάνει τη διαφορά στο RPG experience.

Μέχρι τότε ας ρίξουμε μια ματιά στο trailer του παιχνιδιού. To Dragon’s Dogma 2 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Xbox Series X/S και Microsoft Windows στις 22 Μαρτίου.

 

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved