Μία gaming εμπειρία ήρθε στο Nintendo Switch για να σε αναδείξει στον απόλυτο gamer

Όσο και αν μεγαλώνεις, μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. 

Μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι πιο γεμάτο, μπορεί να μην δίνεις κάθε φορά προτεραιότητα στο match της ομαδάρας -μία είναι-, μπορεί να σε απασχολούν διαφορετικά θέματα από αυτά που σε απασχολούσαν όσο ήσουν μικρός, ωστόσο το μυστικό είναι μόνο ένα: Να μεγαλώνεις χωρίς να «κολλάς» στα χρόνια που πέρασαν, αλλά να κρατάς όλα όσα σε κάνουν χαρούμενο – για παράδειγμα, όλες εκείνες τις αξέχαστες gaming στιγμές που έζησες με τα φιλαράκια σου.

Όλες εκείνες τις στιγμές που δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου, αλλά εξακολουθείς να χαίρεσαι μέσα στην καθημερινότητά σου, αφήνοντας τις να βγάλουν προς τα έξω, έστω και για λίγο, το παιδί που θα έχεις πάντα μέσα σου. Γιατί εξάλλου να μην συνεχίσεις να παίζεις το αγαπημένο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι στην κονσόλα του Nintendo σου μαζί με τους κολλητούς σου και να ευχαριστιέσαι κάθε στιγμή με τον ίδιο ενθουσιασμό, έτοιμοι όλοι σας να χαθείτε στη φαντασία σας με μία τόσο ξεχωριστή gaming εμπειρία; Ειδικά, όταν το personal favorite gameplay Mario vs. Donkey Kong μεγαλώνει μαζί σου και έρχεται «τώρα» -από τις 16 Φεβρουαρίου- μόνο στο Nintendo Switch σου, τη μόνη κονσόλα που σου επιτρέπει να παίζεις όπου θέλεις, με όποιον θέλεις και όταν θέλεις – και κάπως έτσι, το επόμενο ΠΣΚ με τους κολλητούς είναι ήδη προγραμματισμένο!

 

 

Το gameplay των παιδικών σου χρόνων θα σε κάνει πάντα να νιώθεις παιδί

Όσα και να είναι τα κεράκια που βάζεις στην τούρτα σου, τη στιγμή που θα πιάσεις την κονσόλα του Nintendo σου στο χέρι, θα μετατραπείς ξανά σε παιδί που έχει γίνει ένα με τον καναπέ με τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη και περιμένει τα φιλαράκια του για να δημιουργήσει ξανά μία ξεχωριστή gaming εμπειρία. Γελάς, κάνοντας χαβαλέ και πειράζοντας τους φίλους σου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να τους σαμποτάρεις, είτε με ένα σκούντημα, είτε αποσπώντας την προσοχή τους με κάθε δυνατό τρόπο και έτσι αφήνεις το παιδί που είναι κρυμμένο μέσα σου να ξαναεμφανιστεί.

Ξεπερνάς εμπόδια, αλληλοεπιδράς με αντικείμενα όπως διακόπτες και προσπαθείς να διασώσεις τα μίνι-Marios. Γνωστό σενάριο, έτσι; Φυσικά και είναι αφού μιλάμε για το αγαπημένο παιχνίδι των περισσότερων από εμάς: Το Mario vs Donkey Kong, ένα crossover spin-off των δύο franchise Mario και Donkey Kong που συνδυάζει στοιχεία πλατφόρμας και παζλ και τοποθετεί τον Donkey Kong στον ρόλο του κακού. Μιλάμε για το παιχνίδι που μεγαλώνει μαζί σου, κάνοντας πάντα τα απαραίτητα remake ώστε να διατηρεί τον ενθουσιασμό σου και να σου δίνει την ευκαιρία να νιώθεις ώρες-ώρες εκείνο το παιδί που έχεις τόσο ανάγκη.

 

mario1

 

Ένα remake στο παιχνίδι που δεν θα σε αφήνει να «ξεκολλάς» από την οθόνη σου

Με ποιον τρόπο, λοιπόν, ενώ εξωτερικά μεγαλώνεις, εσωτερικά θα μπορέσεις να παραμένεις ένα παιδί που θα ανυπομονεί να παίξει; Φυσικά, αναβιώνοντας τη gaming εμπειρία σου στο νέο remake του παιχνιδιού Mario vs. Donkey Kong μέσα από το Nintendo Switch σου.

Βλέπεις, ο Donkey Kong δεν πτοείται με τίποτα και επειδή είχε ξεπουληθεί το νέο κουκλάκι Mini-Mario, διέρρηξε το εργοστάσιο παραγωγής και τα έκλεψε όλα και έτσι ο Mario πρέπει να αναλάβει δράση για να τα πάρει πίσω. Νιώσε παιδί μαζί με τους κολλητούς σου, τον ανιψάκι σου ή τον γιο σου και ξεκίνα να δοκιμάζεις τις ικανότητές σου με τα παζλ και τις πλατφόρμες, να τρέχεις, να πηδάς και να γυρνάς προς τα πίσω, ώστε να ξεκλειδώνεις πίστες με το κλειδί που ανοίγει την πόρτα που κρύβει το Mini- Mario. Μελέτησε το περιβάλλον σου, χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να βρεις την καλύτερη διαδρομή σε μία gaming εμπειρία που το μόνο πράγμα που θα έχεις στο μυαλό σου θα είναι το: «Θα νικήσω», όπως όταν ήσουν μικρός.

 

mario2

 

Το επερχόμενο remake -που έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου στο Nintendo Switch σου- στοχεύει να διατηρήσει το κλασικό gameplay, ενσωματώνοντας παράλληλα updated γραφικά και μουσική, νέους κόσμους και co- op παιχνίδι για να μπορείς να ανακαλύψεις νέες διαδρομές μέσα από δύσκολες πίστες μαζί με τον δεύτερο παίκτη και κάτι μας λέει ότι θα επιτύχει όλους τους στόχους του. Και μην ανησυχείς, ακόμα και αν είσαι νέος gamer, το Mario vs. Donkey Kong πρόκειται να είναι μία διασκεδαστική εμπειρία και για εσένα αλλά και την παρέα σου.

 

mario3

 

Η τρέλα και η ξεγνοιασιά που αισθανόσουν από μικρός με το αγαπημένο σου gameplay, είναι αυτή που και τώρα μπορεί να σε ανανεώσει και να σε αποφορτίσει. Αντί να νοσταλγείς παλιές gaming αναμνήσεις που δημιούργησες με τα φιλαράκια σου, γιατί να μην ζήσεις την κάθε στιγμή σαν να μην πέρασε λεπτό; Ο τρόπος είναι πολύ απλός: Χρειάζεσαι το Nintendo Switch σου και τους κολλητούς σου για να ζήσετε την πιο ανανεωμένη…Mario vs. Donkey Kong gaming εμπειρία!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved