Καλά τα νέα για το Star Wars Outlaws της Ubisoft

H κερδοφόρα χρονιά της εταιρίας φέρνει τους τίτλους πιο κοντά.

Η Ubisoft περιόρισε το παράθυρο ημερομηνίας κυκλοφορίας για δύο σημαντικούς τίτλους την Πέμπτη, ανακοινώνοντας στα κέρδη του τρίτου τριμήνου για το οικονομικό έτος, ότι το "Star Wars Outlaws" θα κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους και ότι το "Assassin's Creed Codename Red" θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Μάρτιο του 2025.

«Προχωρώντας μπροστά, προετοιμαζόμαστε για μια πολλά υποσχόμενη σειρά για το οικονομικό έτος 2025, συμπεριλαμβανομένης της επερχόμενης κυκλοφορίας του «Star Wars Outlaws» το 2024, που θα πρέπει να είναι ένα σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, ειδικά δεδομένου του αναμφισβήτητου απήχηση αυτού του θρυλικού franchise που θα έρθει για πρώτη φορά στην επικράτεια του Open World, καθώς και του "Assassin's Creed Codename Red", που διαδραματίζεται στο πολυαναμενόμενο φεουδαρχικό σύμπαν της Ιαπωνίας»,  δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, σε τριμηνιαία επιστολή κερδών. στους μετόχους την Πέμπτη. «Ανυπομονούμε να αποκαλύψουμε την πλήρη έκταση των δημιουργικών δυνατοτήτων των ομάδων της Ubisoft, οι οποίες εργάζονται σκληρά για να κάνουν αυτά τα παιχνίδια επιτυχία που θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των παικτών».

Σύμφωνα με την Ubisoft, η εταιρεία θα αποκαλύψει το οικονομικό έτος 2024-2025 με περισσότερες λεπτομέρειες τον Μάιο, συμπεριλαμβανομένων των "Assassin's Creed Codename Red" και "Star Wars Outlaws", καθώς και δωρεάν τίτλων "The Division Resurgence" και " Rainbow Six Mobile."

Στα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του οικονομικού έτους της Πέμπτης, η Ubisoft ανέφερε καλύτερες καθαρές κρατήσεις από ό,τι είχε αρχικά προβλέψει για το τρίμηνο, φθάνοντας στα 626 εκατομμύρια ευρώ (674 εκατομμύρια δολάρια) από τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο του 2023 σε σύγκριση με την πρόβλεψή της για 610 εκατομμύρια ευρώ. Η Ubisoft λέει ότι τα αποτελέσματα προήλθαν από την κυκλοφορία του "Assassin's Creed Mirage", καθώς και από την αύξηση των πωλήσεων καταλόγων.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved