Το Marvel's Blade είναι η χριστουγεννιάτικη έκπληξη που περιμέναμε

Το Wolverine δεν είναι το μόνο videogame που βρίσκεται στο καλεντάρι μας.

Η Marvel μπορεί να «χάνει» λίγο σε ταινίες και σειρές τελευταία, όσον αφορά όμως τη videogame δράση της, έχει αρχίσει να παίρνει πραγματικά τα πάνω της. Καλά καλά δεν έχουμε τερματίσει ακόμα το Marvel’s Spider-Man 2 και περιμένουμε πώς και πώς το Wolverine, ήρθε και η σούπερ ανακοίνωση από πλευράς Arkane Lyon μαζί με την Bethesda κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2023 για να μας πάρει τα μυαλά.

Ο λόγος; Το νέο videogame για τον «Blade» το οποίο έσκασε από το πουθενά και νιώθουμε ήδη την ανατριχίλα να μας διαπερνά. Όλα αυτά, θυμίζουμε, όσο περιμένουμε την εμφάνιση του χαρακτήρα στο MCU με τον Mahershala Ali στο ρόλο, ο οποίος «εμμέσως» έχει εμφανιστεί ήδη στο Eternals:

 

 

Μάλιστα, η ανακοίνωση ήρθε μέσω ενός πλήρους CGI teaser τρέιλερ, και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες όσον αφορά την ανάπτυξή του.

Δυστυχώς, απέχουμε ακόμα αρκετά χρόνια για να κυκλοφορήσει, ωστόσο και μόνο που πήραμε μια μίνι γεύση από τα γραφικά αλλά και το πού θα διαδραματίζεται το παιχνίδι (Παρίσι), είναι αρκετά για την ώρα.

Σύμφωνα με τα όσα έδωσε η Arkane Lyon: «Στο Blade της Marvel, ο Eric Brooks είναι ο θρυλικός Daywalker, μισός άνθρωπος, μισός βρικόλακας, διχασμένος ανάμεσα στη θερμή κοινωνία των ζωντανών και την ορμητική δύναμη των απέθαντων. Από την Bethesda και την Arkane Lyon, το στούντιο που σας έφερε το Dishonored και το "DEATHLOOP", το Marvel's Blade είναι ένα ώριμο, single-player, παιχνίδι τρίτου προσώπου που διαδραματίζεται στην καρδιά του Παρισιού και βρίσκεται τώρα υπό ανάπτυξη σε συνεργασία με τη Marvel Games».

Μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε καν σε τι πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει, ούτε καν τη χρονιά ακόμα, ωστόσο το teaser trailer είναι πραγματικά χορταστικό. Όσο μικρό και αν είναι:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved