Souvlaki Wars: Το επιτραπέζιο που πρέπει να παίξεις με την παρέα σου

Όσοι δεν είχατε την τύχη μέχρι σήμερα θα σας ανοίξει την όρεξη. Για σκανταλιές.

Για να καταλάβει κανείς τι κόλλημα έχει ο Έλληνας με το σουβλάκι, δεν φαντάζει καθόλου απίστευτο το γεγονός ότι θα κυκλοφορούσε ένα επιτραπέζιο γι’ αυτό – και για την ακρίβεια, κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια έχοντας μάλιστα κερδίσει πιστούς.

Το Souvlaki Wars είναι ξεκάθαρα παιχνίδι παρέας και είναι ξεκάθαρα μία ευκαιρία να δείξεις στους κολλητούς πόσο ανταγωνιστικός μπορείς να γίνεις. Υπάρχουν τέσσερα σουβλατζίδικα. Το Οικογενειακό, το Le Souvlache (γελάει το σύμπαν), το Γύρος Express που είναι γνωστή αλυσίδα και το Βρόμικο το Θανάση. Οι τέσσερις ιδιοκτήτες έχουν ένα στόχο: να εξυπηρετήσουν όσους περισσότερους πελάτες μπορούν.

 

souvlaki wars ka110826 600x315w

 

Οι πελάτες ουσιαστικά είναι κάρτες, που δείχνει την παραγγελία τους. Δηλαδή κάποιος θέλει ένα σουβλάκι, μία πατάτες και ένα αναψυκτικό. Εσύ έχεις στα χέρια σου κάρτες με υλικά, όπου για να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις τον πελάτη, πρέπει να του δώσεις αυτά που ζητάει. Αρκεί να τα έχεις. Σε κάθε γύρο τραβάς νέες κάρτες με υλικά, αλλά προφανώς έρχονται και άλλοι πελάτες. Την ίδια στιγμή μπορείς να κάνεις σαμποτάζ στο αντίπαλο μαγαζί – στέλνοντας για παράδειγμα ποντίκια στα μαγειρεία!

Το Souvlaki Wars είναι μία εναλλακτική πρόταση για επιτραπέζιο που παρουσιάζει μία ελληνική πραγματικότητα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι φοβερά διασκεδαστικό.

Ρίξτε και μία ματιά στο βίντεο που έχει ετοιμάσει ο leader του είδους στα επιτραπέζια, που δεν είναι άλλος από την Κάισσα.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved