Game Awards: Alan Wake 2 και Baldur’s Gate 3 παίρνουν τα ηνία

Ωστόσο δεν αποκλείεται στην τελετή στις 7 Δεκεμβρίου να δούμε και εκπλήξεις.

Τα Game Awards 2023 είναι σχεδόν κοντά μας και οι φετινές υποψηφιότητες έχουν ήδη ανακοινωθεί. Τα Baldur's Gate 3 και Alan Wake 2 οδηγούν την κούρσα με οκτώ  υποψηφιότητες το καθένα. Είναι και τα δύο υποψήφια για το κορυφαίο βραβείο του Παιχνιδιού της Χρονιάς μαζί με το Marvel's Spider-Man 2 (επτά υποψηφιότητες συνολικά), το remake του Resident Evil 4 (τέσσερις υποψηφιότητες), το Super Mario Bros. Wonder (πέντε υποψηφιότητες) και το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (πέντε υποψηφιότητες).

 

 

Η Nintendo κέρδισε τις περισσότερες υποψηφιότητες από οποιονδήποτε άλλο με 15, ακολουθούμενη από τη Sony (13), τη Microsoft (10, συμπεριλαμβανομένων των Bethesda και της Activision Blizzard) και την Epic Games (εννέα). Υπάρχουν 31 βραβεία συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Διασκευής Παιχνιδιού, με τους υποψηφίους σε αυτή την κατηγορία φέτος να είναι οι Castlevania: Nocturne, Gran Turismo, The Last of Us, The Super Mario Bros. Movie και Twisted Metal.

Ένα σωρό indie games πήραν επίσης υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων των Cocoon, Dredge, Tchia, Viewfinder, Pizza Tower και Hello Kitty Island Adventure, ενώ την ίδια στιγμή μετά το καταστροφικό του ντεμπούτο πριν από τρία χρόνια, το Cyberpunk 2077 2.0 με το DLC του Phantom Liberty, συγκέντρωσαν τέσσερις υποψηφιότητες συνολικά.

 

 

Τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης από θαυμαστές θα προστεθούν στις ψηφοφορίες μιας κριτικής επιτροπής περισσότερων από 100 παγκόσμιων εκδόσεων ΜΜΕ και influencers για να καθοριστούν οι νικητές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα The Game Awards live στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ πέρα από τα trailers που θα κάνουν την εμφάνισή τους, ο κόσμος ελπίζει σε ένα αποκαλυπτήριο του Grand Theft Auto VI.

Μέχρι τότε αναμένουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved