Έτσι θα παίξεις δωρεάν το Football Manager 2024 στο κινητό σου

Αν έχεις Netflix, τότε τα πράγματα είναι πιο απλά από ποτέ.

Το παιχνίδι που λατρέψαμε στην εφηβεία μας. Τότε που παίρναμε ως πρώτη μεταγραφή ελεύθερου παίκτη τον Taribo West για το αριστερό άκρο της άμυνας και φτάναμε από το 2002 μέχρι το 2032 με 12 Champions League στην τροπαιοθήκη μας. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Το ποδόσφαιρο άλλαξε, το gaming άλλαξε, οπότε ήταν αναμενόμενο ν’ αλλάξει και το Football Manager.

Ακόμη κι αν δεν είσαι φανατικός του είδους μέχρι σήμερα, θα μπεις στον πειρασμό να πάρεις την ομάδα που αγαπάς και να καείς για λίγο. Μάλιστα το Netflix, σου προσφέρει τη δυνατότητα να παίξεις δωρεάν το Football Manager 2024 μέσω του κινητού. 

To Football Manager 24 θα είναι το τελευταίο πριν τη μεγάλη αλλαγή

Στην πραγματικότητα είναι αποκλειστικό παιχνίδι του Netflix Games και επί της ουσίας αυτό σημαίνει ότι για να παίξει κανείς το Football Manager 2024 στο κινητό του, είτε πρόκειται για iOS ή Android συσκευή θα πρέπει να είναι συνδρομητής του Netflix. Κανένας άλλος νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει, καθώς η Sports Interactive και η Sega σύναψε ειδική συμφωνία με το Netflix για να μη διατεθεί στα Google Play Store και App Store. Με λίγα λόγια αν δεν έχεις συνδρομή στο Netflix δεν μπορείς να παίξεις την mobile έκδοση του Football Manager 2024 στην πλατφόρμα της επιλογής σου.

Παρακάτω μπορείς να δεις ένα σχετικό trailer για τα χαρακτηριστικά του Football Manager 2024 Mobile. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved