Βγήκε το UFC 5 και θα πέσουν κορμιά

Κυριολεκτικά. Αρκεί να δει κανείς τι υπέροχη δουλειά έχει κάνει η EA με το νέο  τίτλο.

Είτε είσαι φαν του UFC είτε όχι, δύσκολα δεν θα πάθεις εξάρτηση από το θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες. Two men enter, one man leaves που λέγανε και στο Mad Max και όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα πρέπει να βγεις με το κεφάλι ψηλά από το ρινγκ. Μπορείς να το καταφέρεις;

 

 

Το UFC 5 πάντως κυκλοφόρησε και υπόσχεται ακόμα περισσότερο ξύλο, με ανανεωμένα mechanics στον τρόπο που θα μάχεσαι, με πιο αποτελεσματικά και συνάμα θεαματικά strikings, σε ένα game που δείχνει πιο smooth από ποτέ, με φυσική κίνηση και έμφαση στις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα υπάρχουν τουλάχιστον 60.000 διαφορετικοί τραυματισμοί που μπορείς να δεις πάνω στους παίκτες και οι οποίοι θα γίνονται χειρότεροι μετά το πέρας κάθε γύρου – μάλιστα μπορεί να επέμβει μέχρι και γιατρός για να διακόψει τον αγώνα.

 

 

Όμως ο ρεαλισμός και το γεγονός πως κάθε κίνηση μοιάζει απλά πιο φυσιολογική -ειδικά στα combos- σου δίνει την πεποίθηση πως βρίσκεσαι πράγματι στο ρινγκ για να αντιμετωπίσεις τα μεγαθήρια. Υπόψιν ότι όσοι έχουν κάνει προπαραγγελία, θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι και τον Mike Tyson, ενώ μαζί με τον Khabib Numagomedov εμφανίζεται και ο…Hasbullah. Ετοιμαστείτε για επικά knockouts και replay σε αργή κίνηση ξανά και ξανά.

Το UFC 5 κυκλοφορεί για Xbox Series X/S και PlayStation 5.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved