Το Squadron 42 θέλει να πάρει τα ηνία από το Starfield

Το πιο ακριβό project για video game έχει διάστημα και δεκάδες celebrities ηθοποιούς.

Το single player του Star Citizen, του multiplayer space παιχνιδιού που ηγείται ο Chris Roberts του ιστορικού Wing Commander, μόλις αποκάλυψε ακόμη περισσότερα στοιχεία γύρω από το gameplay του.

Για όσους ακούν πρώτη φορά για αυτό, πρόκειται για μια διαστημική περιπέτεια που ακούει στο όνομα Squadron 42 και εκτός από «άρωμα» Wing Commander και μπόλικο θεαματικό gameplay, έχει μια μεγάλη παρέλαση από διάσημους ηθοποιούς που συμμετέχουν και εμφανίζονται στο τελευταίο βίντεο που κυκλοφόρησε. Πρώτος και καλύτερος ο Gary Oldman και ακολουθούν Mark Hamill, Mark Strong, Gillian Anderson, Rhona Mitra, Liam Cunningham, Henry Cavill και πολλοί άλλοι.

 

sq

 

Η υπόθεση έχει προφανώς ως πραταγωνιστή εσένα που κατατάσσεσαι στο Space Navy και καλείσαι να λάβεις μέρος σε μία μεγάλη μάχη για την οποία ετοιμάζεται η Γη. Δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέρειες για την υπόθεση, αλλά φαίνεται θεαματικό. Να πούμε πως το project έχει στηριχθεί σε crowdfunding και έχει μαζέψει -κρατηθείτε- τουλάχιστον  500 εκατομμύρια δολάρια από την περασμένη χρονιά.

Δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά από αυτά που βλέπουμε καλό θα είναι να έρθει γρήγορα κοντά μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved