Walking Dead Destinies: Είσαι έτοιμος να αλλάξεις την ιστορία;

Το νέο action adventure παιχνίδι θέλει να αλλάξει τα δεδομένα της αγαπημένης σου σειράς.

 Είμαστε βέβαιοι ότι έχει υπάρξει τουλάχιστον μια φορά ή και περισσότερες, που βλέποντας τα γεγονότα του Walking Dead, πρέπει να σιχάθηκες τη ζωή σου. Nα είπες δηλαδή γιατί έπρεπε να πεθάνει αυτός, γιατί έπρεπε αυτό να εξελιχθεί έτσι και γενικότερα να μείνεις με πάρα πολλά «γιατί» αναπάντητα. Παρότι ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι spin off σειρές του Walking Dead και αναμένονται και άλλες, μπορείς να αλλάξεις τα γεγονότα της ιστορίας.

Το The Walking Dead: Destinies, το οποίο θέλει να γίνει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι του franchise, θα είναι ένα action adventure παιχνίδι τρίτου προσώπου, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε τα γεγονότα της θρυλικής σειράς.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το spin off που υποδέχεται τον Rick Grimes.

Το Destinies δεν πρόκειται προφανώς να καλύψει όλες τις σεζόν σε ένα gameplay. Για αρχή, ο πρωταγωνιστής σου θα είναι ο Rick Grimes και θα αντιμετωπίσεις τα γεγονότα που είδες από την πρώτη μέχρι την τέταρτη σεζόν της σειράς. Όπως καταλαβαίνεις θα υπάρξουν κομβικά σημεία όπου θα μπορέσεις να αλλάξεις τα γεγονότα της ιστορίας με διαφορετική έκβαση. Κοινώς μπορείς να πάρεις το αίμα σου πίσω για όλα όσα έγιναν και δεν σου άρεσαν.

Το Walking Dead: Destinies θα γίνει διαθέσιμο στις 17 Νοεμβρίου για τα PC, PlayStation, Xbox και Nintendo Switch.  Μέχρι τότε ρίξε μια ματιά στο πολλά υποσχόμενο τρέιλερ.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved