Το Red Dead Redemption 3 βρίσκεται και επίσημα σε ανάπτυξη

Θέλουμε τρίτο γουέστερν από τη Rockstar; Η απάντηση είναι εννοείται πως και θέλουμε.

Τα λες και ευχάριστα νέα. Η Rockstar Games επιβεβαίωσε επίσημα την ανάπτυξη του πολυαναμενόμενου Red Dead Redemption 3, της επόμενης δόσης από το βραβευμένο γουέστερν που όλοι αγαπήσαμε.

Αν και δεν έχει ειπωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, οι οπαδοί πρέπει να θυμούνται ότι υπήρξαν οκτώ χρόνια διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού και ακριβώς σε αυτό εστίασε ο Strauss Zelnick, ο διευθύνων σύμβουλος της Rockstar Games.

«Ο χρόνος που χρειάζεται για να δημιουργήσουμε κάτι εκπληκτικό απαιτεί από εμάς να είμαστε στοχαστικοί και πρόθυμοι να αφήσουμε τον απαραίτητο χρόνο επανάπαυσης στους τίτλους, ώστε να γίνει ένα ιδιαίτερο γεγονός».

 

 

Ο Zelnick mίλησε πέρυσι στο Jefferies Virtual Global Interactive Entertainment Conference, τονίζοντας τη σημασία του να αφήνουμε χρόνο μεταξύ των κυκλοφοριών για να δημιουργήσουμε μια αίσθηση σπανιότητας και ενθουσιασμού και, εδώ που τα λέμε, η Rockstar ξέρει να το κάνει αυτό και μάλιστα καλά.

Όσο για το τι θα δούμε; Οι φανς φαντάζονται διάφορα. Από κάποια συνέχεια με τον Jack Marston, τον γιο του John, μέχρι ένα τελείως διαφορετικό timeline που αυτή τη φορά να μας τοποθετεί -ενδεχομένως στην αυγή της Άγριας Δύσης. Υπομονή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved