Battle of S: Τελικά, αρκεί να είσαι tech expert για να βγαίνεις πρώτος στο mobile gaming;

Αλήθεια, μπορεί ένα smartphone να «ξεκλειδώσει» τις ικανότητές μας στο gaming; Άραγε, αρκούν μερικές νέες τεχνολογίες για να απολαύσουμε μία απρόσκοπτη mobile gaming εμπειρία; 

Στην εποχή που η διασκέδαση βρίσκεται στα χέρια μας και για την ακρίβεια, περιστρέφεται γύρω από την οθόνη του κινητού μας, το mobile gaming αποτελεί τον «κανόνα», όσον αφορά στις εμπειρίες ψυχαγωγίας και τα επικά battles που απολαμβάνουμε καθημερινά. Και αυτό ήταν κάτι που διαπιστώσαμε από «πρώτο χέρι», όταν πήραμε στα χέρια μας το  Galaxy S23 Ultra.

Αυτό ακριβώς το μέλλον, αυτό το high tech «αύριο», λοιπόν, «ξεδιπλώθηκε» μπροστά μας μέσα από την Battle of S.

 

samsung2

 

Σε αυτήν τη «μάχη» ας κερδίσει ο καλύτερος

Το «ραντεβού» των αναμετρήσεων δόθηκε στους δρόμους και τις πίστες του Wreckfest® και στόχος δεν ήταν μόνο να βγούμε πρώτοι, αλλά και να επιβιώσουμε.

Τέσσερις παίκτες, τρεις αναμετρήσεις, ένας τελικός και ένας μεγάλος νικητής. Ο tech expert Δημήτρης Μαλλάς και ο multitasker του Ratpack.gr, Βασίλης Κουρουμιχάκης, έφτασαν μέχρι το τέλος και αναμετρήθηκαν, πατώντας το γκάζι.

Το ερώτημα στον μεγάλο τελικό, λοιπόν, ήταν ένα: Duke of success ή specTechcular; Αυτή η «μάχη» τα είχε όλα: Ταχύτητα, ένταση, ελιγμούς και ήταν τόσο δυνατή, που μας πήγε μέχρι τη νύχτα. Με το Galaxy S23 Ultra, βέβαια, αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Διότι ένα από τα μεγάλα του «ατού» είναι η μπαταρία του, που είναι σαν να δημιουργήθηκε ακριβώς για να τροφοδοτεί τις νίκες μας! 

Να αναφέρουμε απλώς ότι το συγκεκριμένο smartphone, που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Samsung, διαθέτει μπαταρία 5000 mAh, ώστε να μπορούμε να παίζουμε και να στριμάρουμε μέχρι τη νύχτα. Επιπλέον, η συσκευή φορτίζει και πολύ γρήγορα, υποστηρίζοντας ταχεία φόρτιση μέχρι 45W.

 

samsung3

 

Τα extras που κάνουν τη διαφορά

Με την μπαταρία που διαθέτει, το Galaxy S23 Ultra στρώνει τον δρόμο για ασταμάτητο streaming και εκπληκτικές «μάχες». Δεν είναι όμως μόνο η μπαταρία του, που ανέδειξε ακόμη και τους newbies της παρέας σε gamers  και πήγε την απόλαυση του mobile gaming σε άλλο επίπεδο, στη δική μας Battle of S.

Βλέπεις, το να παίζεις χωρίς να χάνεις στιγμή και λεπτομέρεια και να παρατηρείς κάθε κίνηση, με τον πιο «ζωντανό» τρόπο, είναι μεγάλη υπόθεση σε μία μάχη. Και αυτό συμβαίνει όταν παίζεις με το  Galaxy S23 Ultra. Με ανάλυση 3088 x 1440 pixels, με εκτεταμένη οθόνη 6,8 ιντσών  και με την τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X, η οθόνη του συγκεκριμένου smartphone δίνει μία έξτρα «νότα» απόλαυσης στο mobile gaming και σίγουρα, δίνει στους gamers ένα σημαντικό προβάδισμα. 

 

samsung4

 

Καθαρά γραφικά, ρεαλιστικές αποδόσεις σκηνών, διαχείριση της, gaming χωρίς αντανακλάσεις, εξαιρετικός ρυθμός ανανέωσης. Η οθόνη του Galaxy S23 Ultra είναι εντυπωσιακή και «έξυπνη», ενώ σε συνδυασμό με τα ηχεία που διαθέτει -με τεχνολογία Dolby Atmos για ήχο εξαιρετικής ποιότητας, μιλάμε για ένα κινητό που είναι παράλληλα μία επικήgaming συσκευή. 

Ένα ακόμη μεγάλου «ατού» του είναι και ο μεγαλύτερος (σε σχέση με άλλα μοντέλα της σειράς Galaxy S23) θάλαμος διάχυσης αέρα, δηλαδή το ενισχυμένο cooling system που υπόσχεται απρόσκοπτο gaming και πιο «δυνατές» αποδόσεις. Και φυσικά, το top feature του είναι ο επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen2 Dolby Atmos, ο καλύτερος σε Samsung Galaxy. 

Το τελευταίο στοιχείο-«κλειδί» για επικές battles και gaming στιγμές με το Samsung Galaxy S23 Ultra, σου το αφήσαμε για το τέλος. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει, μέσω της εφαρμογής Game Launcher, την έξυπνη επιλογή του Game Booster. Και αυτό το feature βελτιστοποιεί τις gaming εμπειρίες που απολαμβάνεις, ενώ για να παίζεις απρόσκοπτα, μπορεί ακόμη να «μπλοκάρει» και τις ειδοποιήσεις και τις κλήσεις που δέχεσαι, όσο παίζεις. 

 

samsung5

 

Το Wreckfest ©2022 είναι καταχωρημένο σήμα κατατεθέν της THQ Nordic AB, Sweden. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα άλλα σήματα κατατεθέντα, λογότυπα και δικαιώματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. 


Το σίγουρο είναι πως με τα features και τις τεχνολογίες του Galaxy S23 Ultra, ακόμη και αν δεν είσαι expert στο gaming ή την τεχνολογία, μπορείς να στεφθείς νικητής. Αρκεί να ζεις το παιχνίδι με ένταση, αρκεί να αφεθείς στη μαγεία της μάχης για να γίνεις και εσύ ο επόμενος Duke of success!

{Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.}



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved