Lord of The Rings: Η Amazon ετοιμάζει ένα τεράστιο online game

Ας ελπίσουμε μόνο να μην είναι σαν τη σειρά.

Για να είμαστε ειλικρινείς τον τελευταίο καιρό δεν μας κάθεται και πολύ καλά ο συνδυασμός Amazon και Lord of the Rings. Και για καλούς λόγους. Αλλά όσο υπάρχει η όρεξη και χρήματα (και ο Jeff Bezos τα ‘χει και τα δύο), θα υπάρχουν και κινήσεις γύρω από το brand.

Η Amazon Games ανακοίνωσε πώς έχει κλείσει μια συνεργασία με τη Middle-Earth Enterprises, για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου MMO f που θα ξεπεράσει οτιδήποτε άλλο έχει γίνει στο κομμάτι των video games μέχρι στιγμής και με κόστος πρωτόγνωρο για την παραγωγή του. Η εταιρεία προφανώς δεν θέλει μόνο να δημιουργηθεί ένα τίτλο που ξέρει ότι θα έχει απήχηση στο κοινό, αλλά και να δώσει μια φρέσκια ματιά γύρω από το σύμπαν του Tolkien, μιας και μέχρι στιγμής έχουμε να θυμόμαστε μόνο τα Shadow of War και το καινούργιο Gollum.

 

 

Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθειά της Amazon f να δημιουργήσει το παιχνίδι, μιας και πίσω στο 2019 η παραγωγή τελικά δεν προχώρησε μετά από διαφωνίες που υπήρξαν με την Leyou Technologies που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ.

Δεν υπάρχουν ακόμα πλάνα για το πότε θα περιμένουμε πάνω κάτω το παιχνίδι αλλά μέχρι τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Gollum.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved