GTA 6: Όλα όσα μάθαμε για την κυκλοφορία του

Η Take Two αφήνει αιχμές και η gaming κοινότητα ελπίζει σε αποκαλύψεις.

Και τι δεν έχουμε τραβήξει με το μελλοντικό GTA 6 και ακόμα καλά-καλά δεν έχει βγει. Πρώτα έγινε το μεγάλο leak της εταιρείας, στη συνέχεια βγήκαν βίντεο που αποπροσανατόλισαν και τελικά ο κόσμος αναρωτιέται. Τι θα γίνει με αυτόν τον τίτλο;


Η Take Two μίλησε για τα έσοδα που αναμένει μέχρι το 2025 μέσα από τους τίτλους της και ίσως ένας από αυτούς να αφορά την κυκλοφορία του GTA 6. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Στο οικονομικό έτος 2025 αναμένουμε να εισέλθουμε σε αυτή τη νέα εποχή λανσάροντας αρκετούς πρωτοποριακούς τίτλους, που πιστεύουμε ότι θα θέσουν νέα πρότυπα στον κλάδο και θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε πάνω από 8 δισεκατομμύρια δολάρια σε καθαρές κρατήσεις και πάνω από ένα δις δολάρια σε προσαρμοσμένες απεριόριστες λειτουργικές ροές εσόδων. Αναμένουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική παρέχοντας περισσότερη ανάπτυξη στα λειτουργικά αποτελέσματά μας για το οικονομικό έτος 2026 και έπειτα.

Το οικονομικό έτος 2025 είναι μια πολυαναμενόμενη χρονιά για την εταιρία μας. Τα τελευταία χρόνια προετοιμάζουμε την εταιρεία μας για τις κυκλοφορίες διάφορων πρότζεκτ που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσουν την εταιρία μας σε ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα επιτυχίας».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το 2024 θα έχουμε νέα για την κυκλοφορία. Υπομονή παιδιά, όλοι το θέλουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved