Βγαίνει καινουργιο Double Dragon και ετοιμαστείτε για νοσταλγία

Ευκαιρία να θυμηθείς τους καιρούς που χαλούσες τα κέρματα το ένα μετά το άλλο.

Το αρχικό Double Dragon, αυτό που γνώρισες στα ουφάδικα και ουσιαστικά σου έτρωγε τα κέρματα το ένα μετά το άλλο, ήταν το παιχνίδι που επινόησε το co-op beat-em-up. Και όλα αυτά το 1987.

Τώρα οι σύγχρονοι gamers πρόκειται να πάρουν μια δόση νοσταλγίας, με την κυκλοφορία του Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons, που κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των PC, των κονσολών Xbox, του PlayStation 4 και 5 και του Nintendo Switch.

Tι έρχεται με το νέο τίτλο; Επιστροφή στη δοκιμασμένη beat-em-up συνταγή. Ρετρό pixel, 13 διαφορετικοί χαρακτήρες για να διαλέξεις και co-op με δύο παίκτες. Υπάρχει και η δυνατότητα του tag-team ώστε να παίζεις με τον κολλητό σου μέχρι και δύο χαρακτήρες ταυτόχρονα.

 

 

Η υπόθεση βρίσκει τα αδέρφια Billy Lee και Jimmy Lee σε μία Νέα Υόρκη που μετά από πυρηνικό ολοκαύτωμα, έχει γεμίσει χούλιγκανς και drones. Οπότε απαιτείται τρελό ξύλο.

Κυκλοφορεί από την Modus Games που μέχρι στιγμής μας αφήνει στο coming soon στο φετινό καλοκαίρι.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved