6 παιχνίδια με ζόμπι που πρέπει να παίξεις πριν το Dead Island 2

Πότε δεν είναι αρκετά, οπότε είπαμε να αναφέρουμε μερικές κλασσικές επιλογές. 

Με  την άφιξη του Dead Island 2 η οικογένεια των παιχνιδιών που έχουν ως αντικείμενο τα ζόμπι μεγάλωσε ακόμα περισσότερο. Μπορεί κάποιοι να τα θεωρούν γραφικά και βαρετά, αλλά κανείς δεν πέρασε άσχημα σκοτώνοντας ζόμπι. Όταν μάλιστα έχεις και παιχνίδια που δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες όπως τον οπλισμό την υπόθεση και τους χαρακτήρες, τότε μιλάμε για μια συνολική εμπειρία που αξίζει να εξερευνήσεις.

Το Dead Island 2 έρχεται ολοταχώς αλλά προλαβαίνεις να ρίξεις μία ματιά στα παρακάτω.

Resident Evil 4 Remake

Ίσως το καλύτερο Resident Evil που έχει βγει ποτέ. Πρόσφατη προσθήκη στα videogames με ζόμπι, είναι μια απόδειξη ότι οι Ιάπωνες κάνουν τα πράγματα πάντα καλύτερα. Εξαιρετικό σε πλοκή θα σε κάνει να αγαπήσεις και πάλι τον Leon από το Resident Evil 2 και να θυμηθείς πως όταν έχεις να κάνεις με έναν δυνατό τίτλο το remake είναι must. Αυτό έκανε η CAPCOM και πέτυχε σε ένα παιχνίδι αυθεντικού τρόμου που ξεφεύγει από τα ζόμπι και πάει και μέχρι και τα τέρατα ένα βήμα παραπέρα – ή και πολλά βήματα παραπέρα αν σκεφτεί κανείς τη φρίκη που θα αντικρίσεις σε αυτή την περιπέτεια.

 

 

State of Decay 2

Χαμός και πανικός. Μια πόλη γεμάτη ερείπια κατεστραμμένα χωριά και εσένα που κοιτάζεις να σκοτώσεις ζόμπι με χίλιους δυο τρόπους – και με co-op φυσικά καθότι όταν πετυχαίνει η συνταγή γιατί να μην την μοιραστείς με την παρέα σου; Είναι ίσως η απόλυτη εμπειρία καταστροφής ζόμπι καθότι υπάρχουν αρκετά οχήματα και όπλα που θα κορέσουν την πείνα σου ώστε να τα στείλεις από κει που ήρθαν. Κλασική αξία.

 

 

Days Gone

Εκεί που τα ζόμπι συνάντησαν το Sons of Anarchy. Έχεις μαζί σου τον Deacon και την πιστή του μηχανή, έχεις μια σειρά από όπλα που σπέρνουν το θάνατο αλλά και αναπλαστικές περιοχές στις οποίες κινδυνεύεις να γίνεις μεζεδάκι ανά πάσα στιγμή. Από τους πολύ δυνατούς τίτλους που δεν έχει κερδίσει την προσοχή που θα έπρεπε.

 

 

DayZ

Ξεκίνησε ως ένα mod για το ARMA 2 και τελικά κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό. Το DayZ δίνει προσοχή σε μια σειρά από παράγοντες που δίνουν στο παιχνίδι την αληθινή ταυτότητά του survival. F δεν είναι μόνο τα πυρομαχικά και τα όπλα, αλλά το κρύο και η πείνα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο χαρακτήρας σου σε έναν κόσμο όπου οι απειλές μπορούν να ξεπεταχτούν κυριολεκτικά από παντού. Επίσης θα αναγκαστείς να σκοτώσεις ή να κλέψεις προμήθειες από άλλους για να μπορέσεις να επιβιώσεις, οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τα μόνα τέρατα στο παιχνίδι είναι τα ζόμπι.

 

 

The Last of Us: Part 1

Μια εξαιρετική ευκαιρία και πόσο μάλλον τώρα που η τηλεοπτική σειρά έκανε το καθήκον της και το σύστησε στο ευρύ κοινό. Είμαστε 2 γενιές παιχνιδιών μετά και το Last of Us f παραμένει ατμοσφαιρικό, υπέροχο, γεμάτος σασπένς και με υπόθεση που λίγα παιχνίδια κατάφεραν να μιμηθούν. Και το γεγονός ότι έχεις να κάνεις με μύκητες δεν σημαίνει πως τα τέρατα αυτά δεν θυμίζουν ζόμπι, ούτε πως θα σε λυπηθούν.

 

 

Resident Evil 2 Remake

Πείτε ότι θέλετε, αλλά στο δικό μας το μυαλό όταν μιλάμε για παιχνίδι με ζόμπι, ένα από τα πρώτα παιχνίδια που όλοι θα σχολιάσουν είναι το Resident Evil 2 – και ειδικά το remake. Ήταν ουσιαστικά η απόδειξη ότι αρκεί μόλις μία τρομακτική νύχτα με 2 διαφορετικά θύματα για να μεταδώσει τον απόλυτο τρόμο. Από την εποχή που κυκλοφόρησε το παιχνίδι το 1997, το έκανε καλύτερα από όλους. Σε επίπεδο υπόθεσης, χαρακτήρων, σίγουρα μουσικής και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να σκοτώσεις ότι εμφανίζεται στο διάβα σου. Το RE2 θέλει από τους παίκτες να παίξουν έξυπνα, να κρατήσουν τα πυρομαχικά τους για όπου χρειάζεται και απλά να τρέξουν. Να μην σταματάνε να τρέχουν για την ακρίβεια.

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved