Το John Wick θα γίνει video game και ήδη μετράμε πτώματα

Εδώ που τα λέμε, ήταν η επόμενη φυσιολογική κίνηση.

Έχουμε ήδη καλά νέα για το σύμπαν του John Wick, παρότι η τέταρτη ταινία ολοκληρώνει την ιστορία του. Θα έχουμε το πρώτο spin off με την Ana de Armas που θα πρωταγωνιστήσει στο Ballerina, μία τηλεοπτική σειρά που θα λειτουργήσει ως prequel με τίτλο The Continental, ενώ πρόσφατα ο Donnie Yen δήλωσε ότι θα ενδιαφερόταν για μία spin off ταινία με τον Caine. Χαμός δηλαδή.

Αν όλα τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά, από ότι φαίνεται υπάρχει μία σκέψη που όλοι έχουμε κάνει και θα γίνει πραγματικότητα. Ο John Wick θα γίνει και video game. Έχει κάνει ήδη μία εμφάνιση στο John Wick Chronicles που αφορά αποκλειστικά το VR, αλλά το καλό πράγμα έρχεται τώρα όπως δήλωσε στο Collider η παραγωγός των ταινιών, Erica Lee, αναφέροντας πως έχουν δώσει ήδη το φως για ένα ολοκαίνουργιο video game.

Διαβάστε επίσης: Ο Έλληνας που μέτρησε πόσους έχει σκοτώσει ο John Wick στις ταινίες του.

Προφανώς και η παταγωγός δεν αποκάλυψε περισσότερο, αλλά σίγουρα περιμένουμε μπόλικο πιστολίδι, ξύλο, πολλά και διαφορετικά όπλα και φυσικά όλο αυτό το Gun Fu που έχουμε δει και αγαπάμε. Αν  ακολουθήσει τα χνάρια του Max Payne, θα έχουμε έναν John Wick ακόμη πιο φονικό που θα στοιβάζει πτώματα το ένα πάνω στο άλλο.

 

 

Δεν ξέρουμε λοιπόν το πότε, αλλά ξέρουμε ότι γίνεται πραγματικότητα. Και ποιος ξέρει, ίσως δούμε κατιτίς στο επόμενο event της Ε3.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved