Θα παίξουμε όντως άλλα έξι νέα Assassin's Creed παιχνίδια;

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως η Ubisoft μόλις το επιβεβαίωσε.

Από το Αναγεννησιακό αριστούργημα του Assassin’s Creed 2 μέχρι το τρομερό και φοβερό Assassin’s Creed IV: Black Flag, η Ubisoft μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο ωραία μας βράδια αλλά και πρωινά, παίζοντας την σειρά παιχνιδιών που έχουμε λατρέψει χρόνια τώρα και δεν μπορούμε χωρίς αυτά. Τα Assassin's Creed είναι μία σειρά games που έχει μείνει στην ιστορία και δεν πρόκειται, απ' ότι φαίνεται, να την “ξεφορτωθούμε” εύκολα. Με τις νέες ανακοινώσεις που έκανε η εταιρία, μάθαμε πως θα δούμε, όχι ένα, ούτε και δύο, αλλά έξι νέους τίτλους της σειράς Assassin's Creed. Νέο που απλά ακούγεται απίστευτο.

 

 
 

Το μέλλον του Assassin's Creed θα έχει ως βάση το παρελθόν

Το Assassin's Creed μπορεί να καυχιέται πως είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια των καιρών μας, και τώρα μαθαίνουμε πως θα το έχουμε κοντά μας ακόμη πολύ καιρό. Συνολικά μαθαίνουμε πως αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη και παραγωγή 4 νέα παιχνίδια Assassin’s Creed και άλλα 2 τα οποία βρίσκονται υπό μελέτη. Εμείς ανακαλύψαμε τα κωδικά ονόματα των 4 νέων παιχνιδιών και σας τα παρουσιάζουμε εδώ, έτσι για να πάρετε μία ιδέα για το τι θα έρθει: Mirage, Codename Red, Codename Hexe και Codename Jade

Το Ragnarok καταφθάνει στο Assassin’s Creed Valhalla

Φαντάζει δύσκολο να σκεφτεί κανείς πως το πρώτο Assassin’s Creed κυκλοφόρησε το 2007. Το πρώτο trailer που είδαμε μας έχει αποτυπωθεί στη μνήμη, την ιστορία των Ασσασίνων μέσα στο χρόνο, τις δολοπλοκίες και τις δολοφονίες στην εποχή του Μεσαίωνα, τα ταξίδια στην Ιερουσαλήμ και στην Αντιόχεια. Την ίδια στιγμή που βλέπαμε όλο αυτό το έπος μπροστά μας, αποκαλυπτόταν και ένα στόρι που θα ξετυλιγόταν ακόμα περισσότερο στην ιστορία του Ezio και στο δεύτερο παιχνίδι. Ο πόλεμος ανάμεσα σε Assassins και Templars κορυφωνόταν σε κάθε νέο τίτλο, που συνοδευόταν από ένα ταξίδι στην ιστορία και εμπλούτιζε όμορφα την πλοκή. Γιατί αυτό ειναι τελικά και είναι το AC. Ένα μάθημα ιστορίας με τον πιο εντυπωσιακό και μοναδικό τρόπο.

 

 
 

To Dawn Of Ragnarok θα είναι το πιο εντυπωσιακό Assassin’s Creed μέχρι σήμερα

Tώρα μαθαίνουμε αυτά τα πραγματικά χαρμόσυνα νέα για τον κόσμο του gaming, νέα που για τους φανατικούς του παιχνιδιού είναι σαν βούτυρο στο ψωμί τους. Ποιος θα το περίμενε πραγματικά πως θα βλέπαμε σίγουρα άλλα 4 παιχνίδια; Και άλλα δύο σε εξέλιξη. Το θέμα είναι όλα τα άλλα που έρχονται και κάνουν το Assassin’s Creed, όχι απλά παιχνίδι, αλλά ολόκληρο saga.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved