Αυτοί είναι οι τίτλοι video games του 2023 που περιμένουμε με ανυπομονησία!

Το 2022 ήταν μια καλή χρονιά σε ό,τι αφορά τα video games όμως, κακά τα ψέματα, ωχριά μπροστά σε αυτά που φέρνει μαζί του το 2023. Η χρονιά που διανύουμε είναι μία από τις πλέον «φορτωμένες» συγκριτικά με τις προηγούμενες, αφού οι τίτλοι που έχουν ανακοινωθεί και περιμένουμε να κυκλοφορήσουν καλύπτουν κάθε γούστο και πλατφόρμα, περιλαμβάνοντας από νέα και ενδιαφέροντα franchises, μέχρι παλιά αγαπημένα που επιστρέφουν κατόπιν… λαϊκής απαίτησης. Τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά στα top video games που έχουν ανακοινωθεί για φέτος ώστε να ξέρεις τι σε περιμένει;

Hogwarts Legacy (10 Φεβρουαρίου)

Το σύμπαν του Harry Potter (o Wizarding World, για να ακριβολογούμε) ετοιμάζεται να αποκτήσει τον τίτλο που αδιαμφισβήτητα άξιζε αλλά εδώ και τόσα χρόνια κανείς δεν βρέθηκε να του τον προσφέρει. Ετοιμάσου να ξεκινήσεις την καριέρα σου στο Hogwarts, σε ένα παιχνίδι που θα σου προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Εξερεύνησε το Hogwarts και γίνε ο μάγος που πάντα ονειρευόσουν!

Star Wars Jedi: Survivor (17 Μαρτίου)

Το πολυαναμενόμενο sequel του Star Wars Jedi: Fallen Order επιτέλους είναι εδώ (ή… περίπου εδώ) δίνοντάς σου για άλλη μια φορά τη δυνατότητα να ζήσεις μία sci-fi περιπέτεια με ένα lightsaber ανά χείρας! Τα γεγονότα του Survivor διαδραματίζονται πέντε χρόνια έπειτα από εκείνα του προκατόχου του, με τη δράση να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή και την πλοκή να μην έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις ταινίες του franchise!

 

 

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (12 Μαΐου)

Επιτέλους έρχεται! Το Zelda που ανακοινώθηκε το 2019 και που για χρόνια δεν είχε καν όνομα (!), ετοιμάζεται να διατεθεί στο Switch. Ο προκάτοχος του, το Breath of the Wild που κυκλοφόρησε παρέα με την κονσόλα της Nintendo, ήταν ένας από τους καλύτερους τίτλους όχι απλά της δεκαετίας αλλά όλων των εποχών, οπότε όπως αντιλαμβάνεσαι ο πήχης για το sequel του, Tears of the Kingdom μπαίνει σε δυσθεώρητα ύψη.

Suicide Squad: Kill the Justice League (26 Μαΐου)

Η Rocksteady Studios έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της στον κόσμο των τίτλων με superheroes (Batman: Arkham κανείς;). Το Suicide Squad: Kill the Justice League είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημά της και μπορεί ο Batman να περιορίζεται σε ένα απλό cameo (με τον μακαρίτη Kevin Conroy να κάνει την τελευταία του εμφάνιση) αλλά το κενό του καλύπτουν επάξια οι Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot και King Shark.

Street Fighter 6 (2 Ιουνίου)

Τα fighting games έχουν περιοριστεί, οπότε η κυκλοφορία του Street Fighter 6 δε γίνεται να περάσει στα ψιλά. Μιλάμε άλλωστε για ένα από τα μεγαλύτερα brand names στο είδος. Ο τίτλος της Capcom έχει πάντως δύσκολο έργο αφού καλείται να προσφέρει κάτι το φρέσκο, παραμένοντας πιστός στις αρχές και το στυλ του. Με 18 μαχητές, τρία modes, βελτιωμένα γραφικά και νέα combos και μηχανισμούς gameplay, κάτι μας λέει ότι δε θα ‘χει πρόβλημα.

 

 

Diablo IV (6 Ιουνίου)

Μία σειρά που διαμόρφωσε ένα ολόκληρο είδος, ένα όνομα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σε ολόκληρη τη βιομηχανία κι ένας τίτλος που εκατομμύρια παίκτες περιμένουν πώς και πώς. Με το Diablo IV, η Blizzard υπόσχεται να ξαναφέρει την ασυναγώνιστη σειρά της πίσω στις ρίζες της, σε ένα ανεπανάληπτο fan service. Έχει τα φόντα το Diablo να παραμείνει εξίσου επιδραστικό με τους προκατόχους του εν έτει 2023; Θα δείξει…

Starfield (πρώτο μισό 2023)

Το Starfield αποτελεί μακράν ό,τι πιο φιλόδοξο έχει αποπειραθεί να δημιουργήσει η Bethesda την τελευταία δεκαετία. Πρόκειται για ένα επικών διαστάσεων sci-fi action RPG, με έναν γιγαντιαίο κόσμο που θα κάνει εκείνους των Elder Scrolls και Fallout να μοιάζουν απαρχαιωμένοι. Κανονικά θα κυκλοφορήσει στο πρώτο μισό της χρονιάς, όμως τα όσα έχουν μαθευτεί γι’ αυτό παραμένουν ελάχιστα, αφού οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Baldur’s Gate III (Αύγουστος)

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία… Το Baldur’s Gate III ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με κάθε επισημότητα (διατίθεται εδώ και χρόνια σε early access), 20 και πλέον χρόνια έπειτα από το αμέσως προηγούμενο επεισόδιο της σειράς (το Baldur’s Gate II των θρυλικών Interplay και BioWare βγήκε το 2000). Με σαφείς επιρροές από τα απολαυστικά Divinity, φιλοδοξεί να μας προσφέρει μία περιπέτεια επιπέδου Dungeons & Dragons. Θα τα καταφέρει;

Marvel’s Spider-Man 2 (φθινόπωρο 2023)

Αν τα video games με superheroes είναι το thing σου, τότε πέραν του Suicide Squad που αναφέραμε πιο πάνω, φέτος θα ‘χεις να παίξεις και το Marvel’s Spider-Man 2. Η Insomniac έχει πλέον πάρει το κολάι της σειράς και έπειτα από το πρώτο Spider-Man και το spin-off του, Miles Morales, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας μας μία ακόμα κινηματογραφική εμπειρία gameplay.

 

 

Assassin’s Creed Mirage (2023)

Τα Assassin’s Creed έκαναν εσχάτως μία παύση απ’ αυτές που δε μας έχουν συνηθίσει, όμως η αλήθεια είναι πως το franchise χρειαζόταν ένα διάλειμμα. Η Ubisoft το ξανασκέφτηκε και πλέον ο επόμενος τίτλος της σειράς θα είναι πιο συμμαζεμένος δίνοντας έμφαση στο σενάριο και την πλοκή, κάτι που δεν μπορεί παρά να ικανοποιήσει τους λάτρεις του. Ήρθε η ώρα να ξεχάσεις το Valhalla!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved