Resident Evil 4: Έρχεται με τα πιο «άρρωστα» γραφικά ever

Η νέα χρονιά ξεκινάει πολύ δυνατά με γραφικά από «άλλο κόσμο».

Η εταιρία Capcom μόλις δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το νέο game της που μας πηγαίνει πίσω στο χρόνο αλλά όμως με όχημα τα πιο εξελιγμένα γραφικά που έχουμε δει. Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες. Το Resident Evil 4 Remake δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει αλλά όμως οι φήμες του προηγούνται. Οι φωτογραφίες μας δείχνουν το γνώριμο κάστρο του Resident Evil, στην αρχή μόνο εξωτερικά. Οι αναμνήσεις μας χτυπάνε αμέσως από το κλασικό σκηνικό. Θα είναι όμως όντως τόσο καλά τα γραφικά όσο λένε; Για να δούμε…

Αυτό που παρατηρούμε είναι πως οι σχεδιαστές έχουν σκοτεινιάσει αρκετά τις παλιές τοποθεσίες, τις έχουν κάνει ακόμη πιο μυστήριες και τρομακτικές απ’ ότι ήταν στο πρώτο παιχνίδι. Ποιος όμως δεν έχει αγαπήσει αυτό το game; Δεν νομίζουμε πως υπάρχει gamer εκεί έξω που δεν έχει λιώσει με τον συγκεκριμένο τίτλο ή έστω ένα από τη σειρά Resident Evil. Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine.

Resident Evil 4 Remake: Είδαμε το trailer και μας σηκώθηκε η τρίχα

 
 

Εμείς βέβαια κρατάμε μικρό καλάθι μιας και όταν ακούμε re-imagine παθαίνουμε ένα περίεργο κόμπλεξ. Αφήνουμε όμως τις ελπίδες μας στους σχεδιαστές μιας και εμπιστευόμαστε πλήρως την Capcom.

Οι σχεδιαστές έχουν ήδη αναφέρει πως θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν το πρώτο αίσθημα του παιχνιδιού καθώς όμως θα προσπαθούν να δώσουν νέες πλοκές στην ιστορία όπως και πιο βελτιωμένα γραφικά. Κι εκεί είναι που το νέο RE4 κερδίζει. Τα γραφικά του λέγεται πως θα είναι επικά. Τόσο επικά που μάλλον θα ξεχάσεις αμέσως το original.

 

 
 

Η αιχμή του δόρατος του νέου παιχνιδιού  μπορεί να είναι τα γραφικά του, οι σχεδιαστές όμως θέλουν να διατηρήσουν το ίδιο αίσθημα τρόμου που ξέρουμε από τη σειρά. Ο κλασικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Πλέον όμως το RE4 μπαίνει και στον κόσμο του VR κι έτσι περιμένουμε έκδοση αποκλειστικά για τύπους που παίζουν με headset. Οι δηλώσεις της Capcom δεν μπορούν παρά να μας συγκινήσουν:

Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved