Το LEGO Home Alone ξυπνάει μνήμες από παιδικές αναμνήσεις

Βρήκαμε τι θα φτιάξεις φέτος με τα παιδιά σου.

Έχουμε δει τόσες φορές το Home Alone που έχουμε μάθει απ’ έξω τις ατάκες. Και όχι μόνο εμείς. Δεν ξέρουμε αν φταίνε οι επαναλήψεις ή ο μύθος γύρω από την ταινία, αλλά με τις νεότερες γενιές να γνωρίζουν για αυτή και την υπόθεση, αντιλαμβάνεται κανείς πως όσο τα χρόνια περνούν, τόσο πιο classic θα γίνεται.

Αυτό δεν σημαίνει πως αν έχεις πιτσιρίκια δεν μπορείτε να ζήσετε μαζί την όλη ιστορία του Home Alone. Και κακά τα ψέματα, όσο ωραίες και να είναι οι ταινίες, τα πιτσιρίκια θα προτιμούν πάντα τα παιχνίδια. Ιδού λοιπόν ένα LEGO σετ από αυτά που δεν περιμένεις να βγουν, αλλά έχουν μέσα όλο τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την μαγεία που χάρισε ο Chris Columbus.

Το Home Alone LEGO περιλαμβάνει 3.957 κομμάτια για όσους έχουν μπόλικο χρόνο, υπομονή και φυσικά τα χρήματα για να αναγεννήσουν τις μεγάλες σκηνές τις ταινίες. Θα πούμε ενδεικτικά πως υπάρχουν όλοι οι πρωταγωνιστές -από τον Macauley Calkin μέχρι την χτυπημένη με σίδερο μούρη του Daniel Stern- πολλαπλοί όροφοι που εξεχλίθηκε το κυνηγητό, υπάρχει το υπόγειο και το δεντρόσπιτο, υπάρχει μέχρι και η…αράχνη για όσους θυμούνται καλά τις σκηνές της ταινίας.

Το συγκεκριμένο σετ πωλείται και στα παιχνιδάδικα στην Ελλάδα και περιμένει τον επόμενο ιδιοκτήτη. Κατά τα άλλα, keep the change you filthy animal.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved