O Chuck Norris γίνεται video game κι εμείς απλά προσκυνάμε

Το Crime Boss: Rockay City θα έχει αέρα GTA.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις από τον τίτλο αυτού του άρθρου πως έχουμε μία ιδιαίτερη αγάπη για τον θεούλη Chuck Norris ο οποίος είναι μία διαχρονική καλτ μορφή της οθόνης αλλά και των παιδικών μας ονείρων. Ο Chuck Norris είναι ένας ηθοποιός που κρύβει πίσω του τεράστια ιστορία και μπορεί να καυχιέται πως κάποτε πάλεψε με τον απόλυτο θεό των πολεμικών τεχνών, τον Bruce Lee. Εμείς τώρα μόλις μάθαμε πως ο Chuck Norris θα πρωταγωνιστήσει σαν χαρακτήρας ένα νέο βιντεοπαιχνίδι το οποίο θα έχει πολύ έντονο στοιχείο από GTA.

Κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022 γνωρίσαμε για πρώτη φορά το Crime Boss: Rockay City, ένα ολοκαίνουργιο first-person shooter που λαμβάνει χώρα στην Φλόριντα τη δεκαετία του 1990, με έντονα vibes από Grand Theft Auto. Και, ναι, διαβάσατε καλά. Στο παιχνίδι θα εμφανίζεται ο Chuck Norris, ο θρυλικός ηθοποιός και μάστερ πολεμικών τεχνών. Μάλιστα, το cast γενικότερα ρίχνει σαγόνια, αφού απαρτίζεται από τους Michael Madsen, Danny Trejo, Danny Glover, Michael Rooker, Kim Basinger, Chuck Norris, Damion Poiter και Vanilla Ice.

 

 
 

Μόνο οι Ισπανοί κατάλαβαν την πραγματική αιτία του θανάτου του Bruce Lee

Είναι δυνατόν να μην ενθουσιαστούμε από ένα τέτοιο νέο; Αν είσαι πορωμένος gamer αλλά την ίδια στιγμή έχεις και μία ιδέα από ιστορία του κινηματογράφου, σίγουρα τα νέα αυτά θα σε χαροποιήσουν. Ποιος δεν θυμάται άλλωστε εκείνη την επική σκηνή που ο Norris παλεύει με τον δάσκαλο του Bruce Lee; Ο Norris έλαβε δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, παρόλο που είχε πολύ λίγες γραμμές ομιλίας και εμφανίστηκε μόνο κοντά στο τέλος της ταινίας. Ο Colt του Chuck Norris ήταν ένας μαχητής που στάλθηκε για να αντιμετωπίσει τον χαρακτήρα του Bruce Lee σε έναν επικό αγώνα ένας εναντίον ενός στο Colosseum στη Ρώμη.

 

crime boss rockay city announced with cast including chuck n pb5d.h960

 

Να πούμε όμως και δύο λόγια για το στόρι πίσω από το παιχνίδι που θα δούμε σε λίγο καιρό στις κονσόλες μας. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Travis Baker, στον οποίο και δανείζει τη φωνή του ο Madsen. Πρόκειται για έναν εγκληματία που προσπαθεί να γίνει αφεντικό της μαφίας στη Rockay City. Το single-player campaign του παιχνιδιού θα αναθέτει, λοιπόν, στους παίκτες να στρατολογήσουν διάφορα μέλη για τη συμμορία τους, με στόχο να καταλάβουν εν τέλει την πόλη. Μάλιστα, θα υπάρχει και ένα PVE co-op multiplayer mode, όπου έως και τέσσερις παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μαζί ληστείες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τίτλος αναπτύσσεται από την 505 Games σε συνεργασία με την Epic Games και έτσι πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Epic Games Store στις 28 Μαρτίου του 2023, καταφθάνοντας στις κονσόλες αργότερα μέσα στο έτος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved