Star Wars Jedi Survivor: Μάθαμε πότε βγαίνει επισήμως το νέο επικό game

Καμιά φορά και οι εταιρίες αποκαλύπτουν πράγματα κατά λάθος.

Δεν είναι κάτι πολύ παράξενο να γίνει κάποιο leak από μία εταιρία για ένα προϊόν της, έχουμε δει πολλές φορές να το παθαίνουν εταιρίες κολοσσοί εκεί έξω. Κάπως έτσι μάθαμε για την νέα κυκλοφορία του νέου Star Wars παιχνιδιού.

Άθελά τους οι Electronic Arts και Respawn Entertainment φάνηκαν να αποκαλύπτουν νωρίτερα από το κανονικό την ημερομηνία κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor, η οποία τοποθετείται για τις 15 Μαρτίου 2023.

Το κοσμογονικό Star Wars Jedi: Survivor έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Όπως αναγράφεται (μάλλον πρόωρα) στη σελίδα του στο Steam, το Star Wars Jedi: Survivor βγαίνει 16 Μαρτίου 2023, για PS5, Xbox Series X/S και PC. Το Star Wars Jedi: Survivor εξελίσσει την επιτυχημένη φόρμουλα περιπέτειας τρίτου προσώπου του προκατόχου του, με πιο δυναμικές μάχες Jedi και πιο κινηματογραφική αφήγηση.

 

Το «Andor» σου δίνει μία νέα οπτική στο σύμπαν των Star Wars

Πρακτικά τη διαρροή αυτή έκαναν οι δύο εταιρίες μέσα από την σελίδα του Jedi: Survivor στο Steam εκεί όπου για αρκετή ώρα, περιείχε όχι μόνο την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αλλά την πλήρη περιγραφή του sequel του Jedi: Fallen Order, με πληροφορίες για το gameplay και την πλοκή του και το νέο εικαστικό του.

 

 
 

Το παιχνίδι συνεχίζει την ιστορία του Cal Kestis πέντε χρόνια μετά, με τον ήρωα να προσπαθεί να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον κυνηγάει και να νιώθει πλέον το βάρος του να είναι ένας εκ των τελευταίων Jedi. Για να τα καταφέρει, πρέπει να μάθει νέες ικανότητες και να μεγαλώσει τη σύνδεσή του με την Δύναμη. Ανυπομονείτε; Έχετε παίξει το Fallen Order;

 

L5i0Irf

 

Λίγη ώρα μετά την κατά λάθος διαρροή, η ΕΑ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Star Wars παιχνιδιών στο Twitter ανακοίνωσε πως το Star Wars JEDI: Survivor θα εμφανιστεί στα The Game Awards 2022.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 02:30 η ώρα Ελλάδος, όπου ξεκινάει το show των φετινών The Game Awards, αναμένεται κατά τη διάρκειά του να παρουσιαστεί το πρώτο gameplay trailer, το οποίο υπόσχεται να είναι γεμάτο δράση. Φυσικά μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για την πλήρης κάλυψη των The Game Awards.

Αν και περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, γνωρίζουμε ήδη πως το Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου του 2023 σε PS5, Xbox Series X|S και PC.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved