Μαζί με Playstation 5 παίρνεις και ένα Honda δώρο

Καιρός να ξεπεράσουμε τις προσφορές «με μία κονσόλα παίρνεις ένα controller και 2 παιχνίδια».

Υπάρχει μέγάλο ενδεχόμενο να δούμε τo Playstation 5 μέσα στα αυτοκίνητα της Honda, μιας και η συνεργασία της με τη Sony συμβαίνει τώρα και πολλά χρόνια. Κάτι τέτοιο φυσικά θα είναι το όνειρο του κάθε gamer αλλά ταυτόχρονα και πορωμένου με τα αυτοκίνητα. Μετά την ανακοίνωση της Honda πως πολύ σύντομα θα αρχίσει να κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε συνεργασία με την Sony, ήρθε και το χαρμόσυνο αυτό νέο πως ίσως δούμε την απόλυτη παιχνιδομηχανή μέσα στα αυτοκίνητα της. Ο Izumi Kawanishi, πρόεδρος της κοινής τους εταιρείας, τη Sony Honda Mobility δήλωσε ότι η ψυχαγωγία θα αποτελέσει βασικό στοιχείο κατά τον σχεδιασμό των επερχόμενων μοντέλων. Και τι καλύτερο για την ψυχαγωγία των επιβατών από το Playstation 5;

Από την άλλη βέβαια είναι και λίγο τρομακτικό όλο αυτό μιας και καταλαβαίνουμε πως ο εθισμός στα παιχνίδια δεν θα χαλαρώσει μετά από αυτό. Τώρα θα μπορείς να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια κι εν κινήσει. Με λίγα λόγια όσοι θέλουν να απεξαρτηθούν από τα games μάλλον θα πρέπει να κόψουν και τις βόλτες με το Honda τους και να το ρίξουν στο περπάτημα. Τι να πούμε όμως, η τεχνολογία προχωράει κι εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές.

 

 
 
Εκτός από την πιθανή ενσωμάτωση της «αυτόνομης οδήγησης» στο μέλλον, ο Kawanishi ανέφερε ότι η ένταξη του PS5 στα νέα οχήματα θα μπορούσε να είναι μία από τις επιλογές ψυχαγωγίας που αναμένεται να προστεθούν. Αρκεί βέβαια να μην δούμε οδηγούς στην Εθνική οδό να παίζουν ταυτόχρονα και Playstation. Αυτό θα είναι όντως κάτι που δεν το θέλει κανείς.

 

 
 

Το κορυφαίο στέλεχος προσθέτει ότι θα υπάρχει συγκεκριμένος χώρος εντός του αυτοκινήτου οποίος θα φιλοξενεί υπηρεσίες ψυχαγωγίας για τους επιβάτες. Αυτό ακούγεται αρκετά μελετημένο η αλήθεια είναι και κάπως αποτρέπει από τους οδηγούς να πιάνουν στα χέρια τους το τηλεχειριστήριο. Πάντως, δεν είναι απαραίτητο ότι η ίδια η κονσόλα ατόφια θα ενταχθεί σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου. Η Sony και η Honda θα μπορούσαν να εγκαταστήσουν το PS5 ως λογισμικό. Για να δούμε λοιπόν τι τρελό θα δούμε στο μέλλον από τη Honda και τη Sony.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved