5 gaming τίτλοι που περιμένουμε με ανυπομονησία το 2023!

Το 2022 σιγά σιγά φεύγει και ανυπομονούμε για τα καυτά games που θα έρθουν το 2023! Δες 5 gaming τίτλους που αξίζουν την αναμονή!

Ο κορονοϊός ζόρισε πολλούς τομείς. Δημιούργησε ελλείψεις, άλλαξε τον τρόπο εργασίας και πολλές συνήθειες. Η βιομηχανία των games μοιάζει να ζορίστηκε αρκετά, όπως συνέβη με τα περισσότερα δημιουργικά πράματα. Η τηλεργασία και όλη η αναστάτωση στις συνθήκες εργασίας οδήγησε σε καθυστερήσεις και αναβολές. Ουδέν κακό όμως, αφού το χλιαρό 2022 σημαίνει ότι το 2023 θα φέρει παιχνιδάρες! Βάλε την gaming zone στα αγαπημένα σου και έχε το νου σου γιατί το 2023 θα αρχίσει με τις παρακάτω φοβερές κυκλοφορίες!

 

1. Redfall

Αναμενόμενη Ημερομηνία: Πρώτο Τρίμηνο του 2023

Πλατφόρμες: Xbox Series X/S, Windows PC

 

redfall

 

Η studio Arcane είχε ανακοινώσει το Redfall για το 2022 αλλά το έσπρωξε για τις αρχές του 2023. Πρόκειται για ένα συνεργατικό (co op) FPS ανοιχτού κόσμου που υπόσχεται ένα υβριδικό gameplay με πολλές ανατροπές. Τα πρώτα τρέιλερ δείχνουν ότι η αναμονή άξιζε τον κόπο αφού παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο FPS. Καλείσαι να επιλέξεις έναν από τέσσερις ήρωες με διαφορετικές μαγικές ικανότητες για να υπερνικήσεις τις δυνάμεις βρικολάκων.

Έχει λίγο από Darkwatch και λίγο από Dracula, είτε γουστάρεις τα παιχνίδια τρόμου/γουέστερν είτε σου αρέσουν οι αιματοβαμμένες περιπέτειες αυτό το παιχνίδι πρέπει να το περιμένεις!

 

2. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Αναμενόμενη Ημερομηνία: Μάης 2023

Πλατφόρμα: Nintendo Switch

 

zelda

 

Ναι μην το πεις… δεν το περιμένουμε άμεσα αλλά μια νέα κυκλοφορία Zelda δημιουργεί τεράστια ανυπομονησία, ακόμα και αν θα είναι μόνο για όσους έχουν Switch... The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom έχει επιβεβαιωθεί ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάη του 2023.

Πρόκειται για ένα σημαντικό sequel για την επιστροφή του Link στις περιπέτειες στη γη του Hyrule. Να περιμένεις νέους γρίφους, ιδιαίτερο gameplay και ιντριγκαδόρικο στόρι.

Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί πολλά για το παιχνίδι οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν ότι θα είναι μια εξαιρετική περιπέτεια με πολλή εξερεύνηση σε ένα φοβερό περιβάλλον!

 

3. Forspoken

Αναμενόμενη Ημερομηνία: Ιανουάριος 2023

Πλατφόρμες: PlayStation 5, PC

 

forspoken

 

Το Forspoken από Luminous Productions και Square Enix είναι το πολύ αναμενόμενο fantasy game του 2023. Αναλαμβάνεις τον ρόλο της Frey, μιας νεαρής Νεοϋορκέζας που μεταφέρεται σε ένα μαγικό σύμπαν. Στην νέα της πραγματικότητα έχει απίστευτες δυνάμεις με τις οποίες αντιμετωπίζει εχθρούς και τέρατα. Από τα επίσημα τρέιλερ περιμένουμε υπέροχα γραφικά και απίστευτη δράση. Αυτό που όμως δείχνει ότι θα κάνει το Forspoken να ξεχωρίζει είναι το storyline του! Μοιάζει ότι θα είναι το blockbuster game του 2023, μην το χάσεις!

 

4. Wild Hearts

Αναμενόμενη Ημερομηνία: Φεβρουάριος 2023

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Windows PC

 

wild

 

Παίζοντας το Wild Hearts θα μεταφερθείς σε ένα μοναδικό φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από την φεουδαρχική Ιαπωνία. Στον κόσμο της Azuma θα συναντήσεις μια σειρά από τέρατα τα οποία και θα πρέπει να υπερνικήσεις. Πρόκειται για ένα action adventure game που όμως μας προετοιμάζει για μεγαλύτερες, πιο εντυπωσιακές μάχες αλλά και νέους τρόπους μάχης και παγίδων.

Αν έχεις παίξει κάποιο παρόμοιο κυνήγι τεράτων από την Capcom το gameplay θα σου φανεί γνώριμο, αλλά οι πληροφορίες γύρω από το Wild Hearts μας προετοιμάζουν για πολλές εκπλήξεις που θα το κάνουν μοναδικό!

 

5. Skull and Bones

Αναμενόμενη Ημερομηνία: Μάρτιος 2023

Πλατφόρμες: PlayStation 5, Xbox Series X/S, Windows PC

 

skull

 

Το Skull and Bones όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα είναι ένα piracy simulator! Το παιχνίδι αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στην παραγωγή του αλλά πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κυκλοφορήσει στο πρώτο τρίμηνο του 2023. Τον Μάρτιο προβλέπεται να έχει μεγάλο ανταγωνισμό, όμως πρόκειται για ένα παιχνίδι που ξεχωρίζει.

Παίζοντας Skull and Bones θα βρεθείς θαλασσοπόρος στα γνωστά high seas! Σαν σωστός πειρατής για να τις κατακτήσεις θα πρέπει να μαζέψεις θησαυρούς και να φτιάξεις το σωστό πλοίο με το κατάλληλο πλήρωμα! Είσαι έτοιμος να σηκώσεις την μαύρη σημαία και να σαλπάρεις σε μοναδικές περιπέτειες;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved