Πόσο καλή φάση είναι που επιστρέφει το Age Of Mythology;

Αναβαθμίζεται κι εμείς απλά περιμένουμε με αγωνία.

Ποιος δεν θυμάται το θρυλικό αυτό παιχνίδι; Ώρες ατελείωτες στον υπολογιστή, ώρες καμένες που όμως μας θυμίζουν πολλά. 25 χρόνια μετά η εταιρία αποφάσισε να το βγάλει ξανά αλλά σε αναβαθμισμένη έκδοση. Το Age of Mythology Retold είναι γεγονός και πολύ σύντομα θα μπορούμε να το «λιώσουμε». Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού, η οποία βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη και θα είναι αντίστοιχη με τις Definitive Editions που έχουν κυκλοφορήσει για τα Age of Empires. Αυτό σημαίνει πως θα έχει καλύτερα, σύγχρονα γραφικά, πολλαπλά νέα χαρακτηριστικά και quality of life βελτιώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και νέο περιεχόμενο. Το νέο περιεχόμενο σημαίνει νέες εποχές και νέοι λαοί που δεν έχουν εξερευνηθεί από το πρώτο παιχνίδι.

Τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε στο χθεσινό Gamescom

 
 

Για την ώρα δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο η Microsoft ζήτησε από τους gamers να μείνουν συντονισμένοι. Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις για την κυκλοφορία. Όλοι οι νοσταλγοί του παιχνιδιού σίγουρα θα εκτιμήσουν την είδηση αυτή. Και μόνο οι ώρες που έχουν φάει μπροστά από την οθόνη φτάνουν για να χαρούν.

Για την ιστορία, το Age of Mythology είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2002 από την Ensemble Studios. Πρόκειται για ένα spin-off των Age of Empires που εμπνέεται από τη μυθολογία και τους θρύλους της αρχαιοελληνικής, της αιγυπτιακής και της σκανδιναβικής μυθολογίας, αντί για πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Το gameplay του είναι παρόμοιο με τα βασικά παιχνίδια, ωστόσο περιλαμβάνει ειδικά χαρακτηριστικά που περιστρέφονται γύρω από τους Θεούς και τη γενικότερη θεματολογία του τίτλου. Ένα χρόνο μετά το αρχικό του ντεμπούτο, το 2003, έφτασε και το πακέτο επέκτασης Age of Mythology: The Titans.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved