Assosiated Press Το Call of Duty: Modern Warfare 2 θα έχει Messi και Neymar

Μετά τα Pro Evollution και FIFA, οι δύο παίκτες της PSG το γυρνάνε σε stealth mode.

Σύμφωνα με leaker για τα θέματα της δημοφιλούς σειράς πολεμικών παιχνιδιών έχουμε πρωτοφανή νέα και μάλιστα καλά. Φαίνεται πως η Activision θέλει να προσφέρει ένα ποδοσφαιρικό χρώμα στο φετινό Call of Duty videogame. Ένας διάσημος leaker του Call of Duty ανέφερε ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου θα συμμετέχουν στο Modern Warfare 2. Το Call of Duty βρίσκει πάντα νέους τρόπους για να κάνει τα πράγματα φρέσκα και να προηγείται του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τον leaker @TheGhostofHope, μία λίστα δημοφιλών ποδοσφαιριστών θα βρεθεί στο Call of Duty: Modern Warfare 2 ως operators. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει.

Η λίστα περιλαμβάνει τους Άξελ, Κόνορ, Κλάους, Λούνα, Μέσι, Νειμάρ, Πογκμπά, Ρόουζ, Ρέγιες και Γκρόμσκο.Ειδικοί εκτιμούν πως η εμπλοκή αυτή ποδοσφαιριστών θα έχει να κάνει και με το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ τις επόμενες εβδομάδες και ίσως εκεί η εκδότρια εταιρεία βρίσκει μια ευκαιρία για έξτρα δημοσιότητα. Ναι το COD κάνει πάλι τη διαφορά. Αν και αυτή η διαφορά έρχεται συχνά με τη μορφή νέων χαρακτηριστικών στα παιχνίδια τους, τώρα θα δούμε αυτό το πρωτοφανές πράγμα. Διάσημους ποδοσφαιριστές σαν operators.

Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό από επίσημα χείλη, ωστόσο τα στοιχεία των παραπάνω ποδοσφαιριστών έχουν ήδη εντοπιστεί στα αρχεία του παιχνιδιού. Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.Το Call of Duty: Modern Warfare 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2022, ενώ το Call of Duty Warzone 2 αναμένεται στις 16 Νοεμβρίου 2022.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved