Το Grand Theft Auto 6 δείχνει να έχει αύρα Vice City

Το leaking απάντησε πολλά ερωτήματα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Θα έλεγε κανείς πως αν υπήρχε ημερομηνία κυκλοφορίας, το GTA 6 θα ήταν το πιο πολυαναμενόμενο παιχνίδι εκεί έξω. Η Rockstar κρύβει δεκάδες ερωτηματικά σχετικά με την κατεύθυνση του νέου παιχνιδιού, αλλά το leaking πριν μερικές ημέρες επιβεβαίωσε τις διάφορες εικασίες που είχαν οι χρήστες. Οπότε που βρισκόμαστε τελικά;

 

 

 

Που θα είναι το setting

Γίνονται πολλές εικασίες για τον χάρτη του GTA 6, αλλά οι αναφορές μιλούν για το Vice City, το αντίστοιχο Miami μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τον Tommy Vercetti. Τα σχέδια ωστόσο, θέλουν τη Rockstar να σχεδιάζει περισσότερους από έναν χάρτες όπου θα διαδραματίζονται οι αποστολές, καθώς η αρχική ονομασία του GTA 6 είχε τον κωδικό Project Americas. Αυτό οδήγησε πολλούς να πιστέψουν ότι θα γίνονται εναλλαγές του χάρτη, με τους παίκτες να μπορούν να ταξιδεύουν ανάμεσα στη Νότια και τη Βόρεια Αμερική. Ποιος ξέρει, ίσως το Vice City να μην είναι παρά μόνο μία μικρή πόλη σε σχέση με αυτό που έχει η Rockstar στο μυαλό της.

 

gta6leak1

 

Το στόρι και οι χαρακτήρες

Οι πρώτες πληροφορίες είχαν μιλήσει για τέσσερις διαφορετικούς παίκτες, αλλά φαίνεται τελικά πως θα έχουμε την πρώτη γυναίκα πρωταγωνίστρια στο GTA 6. Σύμφωνα μάλιστα με όλο το υλικό που έγινε leaked στο Internet και όπου παρουσιάστηκαν βίντεο και φωτογραφίες,  εμφανίζεται και άντρας χαρακτήρας με το στόρι να είναι όμοιο με των Bonnie και Clyde. Αυτό που επίσης έχει επιβεβαιωθεί, είναι πως ο γυναικείος χαρακτήρας θα έχει καταγωγή από την Λατινική Αμερική. Για το στόρι, οι πληροφορίες από το Bloomberg αναφέρουν πως έχουν να κάνουν με καρτέλ και δίκτυο ναρκωτικών, φανερά επηρεασμένο από το στόρι των Narcos.

 

GTA 6 Leak 1 1200x900

 

Πιθανό trailer

Εκτός από το περίφημο teaser που κυκλοφόρησε η Rockstar, δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κάποιο άλλο επίσημο trailer, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε ένα μεγαλύτερο teaser μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το σίγουρο είναι πως την στιγμή που θα βγει, το πιο πιθανό είναι πως θα ρίξει το Internet.

 

Το περίφημο leaking

Παρότι είναι κρίμα και άδικο που η Rockstar έπεσε θύμα hacking, δεν γίνεται να μην παραδεχτούμε πως τα βίντεο που κυκλοφόρησαν μας έλυσαν τις απορίες – και ικανοποίησαν περιέργειες. Το ακόλουθο βίντεο εμφανίζει τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στο leaking και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να μάθουμε τι άλλο θα γίνει στη συνέχεια.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved