Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε το Mafia 4

Χτυπάμε παλαμάκι για την επιστροφή του διάσημου τίτλου.

Δεν υπάρχει φανατικός gamer που να έπαιξε το πρώτο παιχνίδι Mafia και να μην το ερωτεύτηκε. Κάπως έτσι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για την πρώτη τριλογία, με το Mafia 2 να κερδίζει κατά κράτος τις εντυπώσεις και το τρίτο παιχνίδι να διχάζει το κοινό για το αν τελικά ήταν καλό ή όχι. Αλλά καιρός να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω.

 

 

Η 2K Games, με το πρώτο παιχνίδι Mafia να κλείνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, ανακοίνωσε πως έχει προγραμματίσει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Mafia, με τον διευθυντή της Hangar 18 να προχωρεί σε δηλώσεις για το πότε θα κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω ότι ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε σε ένα ολοκαίνουργιο Mafia παιχνίδια. Απέχει μερικά χρόνια ακόμα από την κυκλοφορία και δεν μπορούμε να μοιραστούμε κάτι άλλο, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε αυτό το franchise.

Το όνομα του τίτλου δεν είναι επίσημο και περιμένουμε να μάθουμε το όνομα, αλλά γνωρίζουμε πως θα αποτελεί prequel για τα προηγούμενα παιχνίδια που ήδη έχουμε παίξει και ότι αναπτύσσεται με Unreal Engine 5.

 

 

Το καλό πράγμα ωστόσο, όπως είναι γνωστό, αργεί να γίνει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved