Τα παιχνίδια που ξεχωρίσαμε στο χθεσινό Gamescom

Οι gaming αποκαλύψεις κάνουν τους επόμενους μήνες έτοιμους για λιώσιμο.

Πραγματοποιήθηκε φέτος το Gamescom για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του και αυτή τη φορά όχι διαδικτυακά, θυμίζοντας τις παλιές καλές ημέρες πριν τον κορωνοϊό. Αυτή τη φορά στη Κολονία, είδαμε όλα εκείνα τα trailers των παιχνιδιών που θα μας κρατήσουν συντροφιά.

 

 

Callisto Protocol

Tι είδαμε: Ολοκαίνουργιο gameplay που μας έκανε να αδημονούμε ακόμη περισσότερο. Οι εχθροί θυμίζουν λίγο τη Λερναία Ύδρα, οπότε ξεκίνα από τώρα προπόνηση στο σημάδι.

 

Lies of P

Τι είδαμε: Μία πιο gore εκδοχή του χαρακτήρα του Πινόκιο από τα παραμύθια. Θυμίζει Bloodborne και αναλόγως τα «ψέματα» του Πινόκιο, θα αλλάζει και το gameplay στη σκοτεινή στόρι εκδοχή. Πάντως φαίνεται ενδιαφέρον.

 

Gotham Knights

Τι είδαμε: Μετά τους ήρωες έφτασε η ώρα των απειλών της Gotham. Στο νέο βίντεο εμφανίζεται ο Mr. Freeze, o Clayface και φυσικά η Harley Quinn.

 

Hogwarts Legacy

Τι είδαμε: Νέο βίντεο από τον πολυαναμενόμενο τίτλο, με το όνομα του Salazar Slytherin να εμπλέκεται στην ιστορία. Και δεν ακούγεται καθόλου άσχημη εξέλιξη.

 

Dune Awakening

Τι είδαμε: Ένα ωραιότατο teaser, αλλά γνωρίζουμε ήδη πως πρόκειται για ένα open world MMO που προφανώς θα εξελίσσεται στο σύμπαν του Dune. Και αυτό είναι αρκετό.

 

Dead Island 2

Τι είδαμε: Μία βουτιά στη νοσταλγία για το πώς ήταν να σκοτώνεις ζόμπι. Και πολύ το χαρήκαμε με τα ανανεωμένα γραφικά που ετοιμάζονται για να δώσουν την gaming εμπειρία. Όλα αυτά, με νέο setting το Los Angeles.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved