Μέσα στη βδομάδα αναμένουμε και άλλο τρέιλερ, το πρώτο βίντεο ωστόσο μας έχει δημιουργήσει ενθουσιασμό.

Έχει εξελιχθεί πλέον σε καλοκαιρινή συνήθεια το να περιμένουμε το νέο NBA 2K, ίσως περισσότερο και από το μπάνιο στις παραλίες. Η 2Κ Sports επιτέλους τερμάτισε την αγωνία μας και το πρώτο gameplay του ανανεωμένου ΝΒΑ 2Κ23 μας έδωσε ένα δείγμα για το εξαιρετικό videogame που θα μας απασχολεί όλες τις ώρες διασκέδασης με φίλους και online gamers, καθώς και με τον ίδιο μας τον εαυτό στο career mode.

 

Τι διαφορετικό είδαμε;

Αναμφίβολα το τρέιλερ ενός videogame δείχνει πάντα πιο ωραιοποιημένα τα πράγματα καθώς τα κοντινά πλάνα είναι πάντα πιο εντυπωσιακά από το broadcast view που έχει ο gamer. Αυτό παρόλα αυτά δεν μας αφήνει με το παράπονο καθώς τα κοντινά πλάνα, η λεπτομέρεια στα σουτ, τις clutch στιγμές, τις εντυπωσιακές ασίστ, τους πανηγυρισμούς, το κοινό ακόμα και το σόου πριν τον αγώνα αποτελούν ένα εξαιρετικό πρώτο δείγμα μέχρι το επόμενο βίντεο που ξέρουμε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στη βδομάδα.

 

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ΝΒΑ 2Κ23 θα βρίσκεται στα ράφια των μαγαζιών στις 9 Σεπτεμβρίου και αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι τιμές θα κειμένονται περίπου στα 60 ευρώ για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, ενώ για το PS5 και το Xbox Series X/S η τιμή θα είναι λίγο πιο πάνω, περίπου στα 70 ευρώ.

Το ΝΒΑ 2Κ23 θα έχει κάτι αντίστοιχο με τα NBA 2K11, NBA 2K12 και NBA 2K16 και αυτό δεν είναι άλλο από το εξώφυλλο με τον Michael Jordan, ενώ στο gameplay θα υπάρχει η δυνατότητα του The Jordan Challenge, όπου έχοντας τον χειρισμό του «Air» προσπαθείς να ισοφαρίσεις ή να σπάσεις τα απλησίαστα ρεκόρ του.

Εν αναμονή του νέου τρέιλερ λοιπόν όπου θα δούμε πολλά περισσότερα.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved