GTA 6: To 2024 θα έχουμε την πρώτη γυναίκα χαρακτήρα

Nέα δεδομένα ήρθανε στην επιφάνεια και αναμένουμε τον επόμενο τίτλο της Rockstar. 

Το παιχνίδι που όλοι μας περιμένουμε πολύ καιρό τώρα, πλέον μάθαμε πως θα έχει και γυναίκα πρωταγωνίστρια. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό φυσικά. Επίσης μάθαμε πολλά για το πότε θα το δούμε σε κυκλοφορία.

FIFA 23: Έχουμε το επίσημο trailer κι όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι εδώ

Για την ιστορία, πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει πως η ανάπτυξη του project μάλλον πέρασε στην επόμενη φάση της, αφού η Rockstar έχει ξεκινήσει τις μαζικές προσλήψεις.

Αυτό σημαίνει πως έχει έρθει η ώρα για πολύ δουλειά.

 

 
 

Ένα νέο post στο NeoGAF υποτίθεται ότι παρουσιάζει νέες πληροφορίες για το GTA 6. Λέγεται λοιπόν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε το 2014 και βασίζεται στη RAGE engine της Rockstar Games. Η διάρκεια της ιστορίας θα είναι 4.500 λεπτά και πρωατγωνιστές θα είναι οι Ricardo (M), Casey (M) και Rose (F). Ο χάρτης του παιχνιδιού θα έχει μέγεθος 140 τετραγωνικά μίλια και θα περιλαμβάνει τις ‘Liberty’ State, ‘Carcer’ City, ‘Vice’ City, ‘Cottonmouth’, ενώ ο πρόλογος θα διαδραματίζεται στη Νότια Αμερική. Τα γεγονότα τοποθετούνται το 2023.

 

 
 

Στο εξαιρετικά αναλυτικό του ρεπορτάζ εστιάζει κυρίως στις παρασκηνιακές αλλαγές που έχουν γίνει στην Rockstar, η οποία σε αντίθεση με το παρελθόν δίνει πλέον τρομερή βαρύτητα στις εργασιακές συνθήκες στα διάφορα στούντιό της, μειώνοντας τις υπερωρίες, δείχνοντας τοξικούς επικεφαλής και προσφέροντας περισσότερες άδειες και άλλα οφέλη στους developers της.

Ωστόσο, πέρα από πληροφορίες για τις συνθήκες στη Rockstar, ο Schreier έκανε αποκαλύψεις και για το GTA 6. Συνοπτικά, τα νέα στοιχεία που έφερε στη δημοσιότητα είναι τα εξής:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved