God of War Ragnarok: Έχουμε το νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Τέλος οι φήμες για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι, ήρθε η ώρα για αποκαλύψεις.

Το νέο trailer είναι εδώ και όλοι μας επιτέλους θα απολαύσουμε μία γεύση από το νέο παιχνίδι που όλοι περιμένουμε τόσο καιρό.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από την δημοσίευση ενός ολοκαίνουργιου κινηματογραφικού trailer, στο οποίο βλέπουμε μερικούς από τους κινδύνους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Kratos και Atreus στη νέα τους περιπέτεια, καθώς το Ragnarök πλησιάζει.

Resident Evil 4 Remake: Είδαμε το trailer και μας σηκώθηκε η τρίχα

Η Sony ανακοίνωσε με ένα νέο trailer, το οποίο μπορείτε να βρείτε παρακάτω, την κυκλοφορία του τίτλου στις 9 Νοεμβρίου 2022. Υπέροχα νέα λοιπόν για όλους τους φίλους του PlayStation που θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις περιπέτειες του Kratos και του Atreus μέσα στο τρέχον έτος.

 

 
 

Και επίσημα, λοιπόν, το God of War: Ragnarok δε χάνει το 2022 και έτσι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους αποκλειστικά για το PlayStation 5 και το PlayStation 4.

Το κλιπ, που ονομάζεται "Father and Son", διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα και δείχνει τον Kratos και τον Atreus να πολεμούν με μανία ενάντια σε έναν στρατό εχθρών. Στη συνέχεια, ο Kratos ρίχνεται σε ένα σκοτεινό δάσος κάτω από μια χιονοθύελλα.

Ο Atreus τον προλαβαίνει και με το τόξο στο χέρι, στέκεται δίπλα στον πατέρα του για να αντιμετωπίσει έναν γιγάντιο λύκο, ο οποίος πιθανότατα είναι ο Fenrir, ένα από τα πλάσματα της Σκανδιναβικής μυθολογίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved