Fallout 5: Αυτό θα είναι το επόμενο παιχνίδι της θρυλικής Bethesda μετά από το Elder Scrolls 6

Η ομάδα του Todd Howard έχει δυνατό μέλλον.

Όσοι είναι γνώστες των games σίγουρα γνωρίζουν τον θρυλικό σχεδιαστή Todd Howard. Ο τύπος έχει φτιάξει μερικά από τα πιο κλασικά παιχνίδια των νέων δεκαετιών. Τώρα η εταιρία του, η Bethesda ανακοίνωσε πως είναι έτοιμη να αρχίσει να φτιάχνει το Fallout 5. Ένα νέο που δεν γίνεται να μην χαροποιήσει όλο τον κόσμο του gaming.

Με αφορμή το συνέδριο για την παρουσίαση του Starfield στο Xbox ο Howard έκανε απκαλύψεις που άφησαν τον κόσμο με ανοιχτό το στόμα.

Εσύ θα έπαιρνες μέρος σε ένα real life Squid Game με έπαθλο 4.5 εκατομμύρια;

Ο Howard παραχώρησε μια συνέντευξη στο IGN, στην οποία μίλησε για το τρομερά φιλόδοξο sci-fi project του, αλλά και για το τι επιφυλάσσει το μέλλον της εταιρίας. Αναλυτικότερα, ο σχεδιαστής ρωτήθηκε τι συμβαίνει με το The Elder Scrolls 6 που ανακοινώθηκε το 2018 και τι μπορούν να περιμένουν οι fans της σειράς Fallout.

 

 

Συγκεκριμένα ο Howard αποκάλυψε:

Ναι, το Elder Scrolls 6 βρίσκεται σε pre-production και, ξέρετε, θα φτιάξουμε το Fallout 5 μετά από αυτό, οπότε το πιάτο μας είναι αρκετά γεμάτο για λίγο καιρό. Επίσης έχουμε και κάποια άλλα projects που εξετάζουμε κατά καιρούς.

Εμείς σύμφωνα με τα δεδομένα όμως υπολογίζουμε πως θα δούμε το νέο Elder Scrolls κάπου στο 2025.

Το Fallout 4 έκανε το ντεμπούτο του το 2015, ενώ τρία χρόνια αργότερα, το 2018, κατέφθανε το Fallout 76, το οποίο έχει αποκτήσει πλέον μια μεγάλη και πιστή κοινότητα, παρόλο που είχαν ακουστεί πολλά παράπονα στο ντεμπούτο του.

Πλέον η Bethesda είναι ιδιοκτησίας της Microsoft μιας και εξαγοράστηκε πρόσφατα για 8 δις. Αυτό σημαίνει πως πλέον τα παιχνίδια Fallout και Elder Scrolls θα είναι διαθέσιμα μόνο για το Xbox.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved