Call of Duty Modern Warfare 2: Έτοιμος για πόλεμο με τα cartel της Λατινικής Αμερικής;

Υπό τους ήχους των Metallica.

Μετά από μεγάλη αναμονή έχουμε επιτέλους το νέο Call of Duty: Modern Warfare 2 το οποίο ξεκινάει ανελέητο πόλεμο με τα καρτέλ ναρκωτικών ανά τον κόσμο και κυρίως στην Λατινική Αμερική. Ένα παιχνίδι που περιμέναμε καιρό τώρα. Αν κρίνουμε από το trailer θα ζήσουμε επικές στιγμές μπροστά από τις οθόνες μας.

Top Gun Maverick: Το εξωφρενικό ποσό που χρέωναν την ενοικίαση των F/A-18

Η επιστροφή της Taskforce 141 του Captain Price, του Kyle "Gaz" Garrick, του Simon "Ghost" Riley, του Sgt. John "Soap" McTavish και του νεότερου μέλους, Col. Alejandro Vargas των μεξικάνικων ειδικών δυνάμεων γίνεται με γρήγορους ρυθμούς που ανεβάζουν τους παλμούς των παικτών. Κάτι που θέλουμε σίγουρα. Το νέο παιχνίδι θα έχει καταιγιστική ταχύτητα που δεν θα αφήνει κανέναν παραπονεμένο και σίγουρα καθόλου βαριεστημένο.

 

 

Το παιχνίδι έχει και μία άλλη, ηχητική, αυτή τη φορά έκπληξη. Στα ηχεία παίζει το "Wherever I May Roam" των Metallica. Το Modern Warfare II αναπτύσσεται κατά κόρον από την Infinity Ward. Όλοι οι φανς των καλών παιχνιδιών σίγουρα θα εκτιμήσουν αυτή την προσθήκη στη συλλογή τους.

 

 

Η ιστορία έχει μπόλικη δράση με επισκέψεις σε όλο τον κόσμο. Υποβρύχιες μάχες, εναέριες εφόδους αλλά και τις λατρεμένες stealth αποστολές θα σε κάνουν να το λατρέψεις και να μην ξεκολλάς.

 

 
 
Έχουμε όμως και το Multiplayer που μετράει άσχημα εδώ. Στο Multiplayer η Infinity Ward υπόσχεται μια ευρεία γκάμα modes, operators και χαρτών από το λανσάρισμα κιόλας, μαζί με τις gameplay προσθήκες του Modern Warfare II, θα περιλαμβάνει επίσης ένα ανανεωμένο Gunsmith για πιο λεπτομερές customization.

Τα γραφικά είναι κάτι παραπάνω από τρομερά και σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν απαιτητικό παίκτη παραπονεμένο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved