Έχει ξεκινήσει ήδη μία ειδική καμπάνια για παιχνίδια.

Το TikTok είναι ήδη μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, όπου ξεπέρασε ακόμη και το YouTube όσον αφορά τον χρόνο παρακολούθησης σε επιλεγμένες αγορές και ασχολείται με περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες μηνιαίως.

Τώρα, η εταιρεία προσπαθεί να επεκτείνει το φάσμα των δραστηριοτήτων που μπορούν να κάνουν οι χρήστες της όταν κουράζονται να κοιτάνε τα πολύ σύντομα βίντεο.

 

 
 

Η εταιρεία επενδύει περαιτέρω σε παιχνίδια HTML5 και έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμές. Αλλά καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να υπάρχουν περισσότερα στη στρατηγική παιχνιδιών του TikTok από τα παιχνίδια που βασίζονται στο διαδίκτυο. Φαίνεται ότι το TikTok εργάζεται επίσης σε μια δυνατότητα LIVE gaming για κινητά που θα επέτρεπε στους δημιουργούς να προσελκύουν καλύτερα τους θαυμαστές κατά τη ζωντανή ροή.

Blackout Challenge: Σοβαρά τώρα ευθύνεται μόνο το TikTok για αυτή την κατάντια;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, το TikTok ετοιμάζεται για μία μεγάλη είσοδο στον τομέα του gaming και ήδη δοκιμάζει παιχνίδια για την εφαρμογή στο Βιετνάμ. Εκπρόσωπος της εταιρίας επιβεβαίωσε τις δοκιμές HTML5 mini-games.

 

 
 

Ψάχνουμε πάντα τρόπους για να εμπλουτίσουμε την πλατφόρμα και δοκιμάζουμε συχνά νέα χαρακτηριστικά που έχουν αξία για την κοινότητα. Αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρίας.

Το Reuters ισχυρίζεται πως τα games θα προέρχονται από τη μητρική εταιρία ByteDance, θα υποστηρίζουν διαφημίσεις και θα αυξήσουν τα έσοδα αλλά και το χρόνο που περνάει ο κόσμος στην εφαρμογή του TikTok.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κινεζική εκδοχή του TikTok ονόματι Douyin, ήδη υποστηρίζει παιχνίδια.

Μία ακόμα αναφορά από το TechCrunch αποκαλύπτει πως το TikTok ετοιμάζει και livestreaming εργαλεία που περιλαμβάνουν games.

πηγή

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved