FIFA 22: Ξεκινάει το cross-play μεταξύ Xbox και PlayStation

Πλέον όλα είναι δυνατά μεταξύ των πιο μεγάλων παιχνιδομηχανών.

Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει ένα ματσάκι με τον καλύτερο του φίλο στο FIFA αλλά δεν μπορούσε μέχρι σήμερα γιατί όλοι στη παρέα είχαν διαφορετικές κονσόλες; Πλέον αυτό θα αλλάξει και αιτία είναι το καταπληκτικό cross-play μεταξύ των πιο σημαντικών παιχνιδομηχανών εκεί έξω.

Όπως ανακοίνωσε η EA, σύντομα οι κάτοχοι PlayStation 5 και Xbox Series X ή Xbox Series S θα μπορούν να παίξουν κανονικά αγώνες μεταξύ τους, παρόλο που δεν έχουν το παιχνίδι στην ίδια πλατφόρμα.

 

 
 

Αυτό φυσικά είναι μία πολύ καλή εξέλιξη για τους κατόχους διαφορετικών παιχνιδομηχανών. Ελπίζουμε να γίνει σύντομα και σε άλλα παιχνίδια.

Με το FIFA 23 θα παίζεις crossplay παιχνίδια μεταξύ PlayStation, Xbox και PC

Συγκεκριμένα, στο «άμεσο μέλλον» θα λάβει χώρα μια δοκιμή της cross-play λειτουργίας, η οποία θα αφορά τα απλά Online Friendlies, για να παίζετε φιλικούς αγώνες με φίλους σας από άλλες κονσόλες, καθώς και τα Online Seasons για να μπορείτε να σκαρφαλώσετε στα Online Seasons Divisions ενάντια σε παίκτες απ’ όλες τις πλατφόρμες.

 

 
 

Αυτό ανοίγει έναν νέο κόσμο στο περιβάλλον των gamers που δεν μοιράζονται τις ίδιες πλατφόρμες. Αν γίνει και σε άλλα σημαντικά παιχνίδια που παίζονται online αυτό θα είναι ίσως η αναβάθμιση της δεκαετίας από πολλές απόψεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved