Η Sony αποκάλυψε τα gameplay plans.

Όποιος αγάπησε τις ταινίες και βιβλία και τυχαίνει να είναι και gamer τότε ήρθε η ώρα να παίξει το απόλυτο παιχνίδι για τους φίλους του γνωστού κόσμου του Harry Potter.

Το νέο Harry Potter παιχνίδι είναι εδώ και πλέον έχουμε μια καλύτερη ματιά, καθώς το Wizarding World σύμπαν που δημιούργησε η Avalanche Software αποκαλύφθηκε πλήρως.

Το Hogwarts Legacy λειτουργεί ως prequel του Harry Potter franchise και διαδραματίζεται τον 19ο αιώνα. Έτσι δε θα περιλαμβάνει πολλούς από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες των βιβλίων ή των ταινιών.

Η δική μας άποψη είναι πως αυτό λειτουργεί θετικά για το παιχνίδι.

 

 
 

Πιστή στο ραντεβού της, η Sony μαζί με την Warner Bros. Games παρουσίασαν ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το επερχόμενο open-world RPG, Hogwarts Legacy.

Εφόσον μιλάμε για prequel, δε θα υπάρχει ούτε το Quiddich. Όσον αφορά την πλοκή, ένα μεγάλος μέρος σάς καλεί για να ανακαλύψετε ένα μυστήριο μιας αρχαίας μαγείας που έχει επιστρέψει και στο δρόμο σας θα βρεθείτε εκτός από το εμβληματικό Hogwarts, στο Hogsmeade και στο Forbidden Forest.

Harry Potter: Ετοιμάσου για σπέσιαλ επεισόδιο γεμάτο reunion και νοσταλγία

Αξίζει να αναφερθεί, πως σε αυτό το παιχνίδι θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή του Hogwarts, έχοντας τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο που σας ταιριάζει καλύτερα. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι πολλές μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

 

 
 

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”.

Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization, πήραμε μια ματιά από αυτό άλλωστε στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts που θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved