Με το FIFA 23 θα παίζεις crossplay παιχνίδια μεταξύ PlayStation, Xbox και PC

Κι όμως είναι αλήθεια και είναι κάτι το πρωτοποριακό.

Δεν ξέρουμε ακόμη αν το FIFA 23 θα αλλάξει όνομα, μιας και το συμβόλαιο της εταιρίας έχει λήξει και η Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει πλέον τα δικαιώματα, εμείς όμως είμαστε σίγουροι πως θα μας αρέσει το νέο παιχνίδι.

Ο διάσημος leaker του YouTube, Tom Henderson, αποκάλυψε πως θα μπορεί κανείς να κάνει crossplay μεταξύ των διάφορων παιχνιδομηχανών. Αυτό είναι ένα νέο που μας χαροποιεί εννοείται.

Το crossplay θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά features του νέου παιχνιδιού FIFA 23. Επιτέλους θα μπορείς να παίζεις με όλους σου τους φίλους, ακόμη κι αν δεν έχετε την ίδια παιχνιδομηχανή. Πως σου φαίνεται αυτό;

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν μεταξύ τους ανεξαρτήτως κονσόλας. Μάλιστα, το FIFA 23 θα δίνει τη δυνατότητα σε κατόχους PlayStation και Xbox κονσολών, καθώς και στους PC gamers να απολαύσουν μαζί την ποδοσφαιρική εμπειρία σε όλα τα διαθέσιμα modes του.

 

 
 

Συνεχίζοντας, το FIFA 23 θα είναι αρκετά εμπλουτισμένο και στο κομμάτι των licenses, με μεγάλες προσθήκες ειδικά στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Τέλος, σημειώνεται πως η Hypermotion τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στις next-gen εκδόσεις του FIFA 22 πλέον έχει βελτιωθεί δραματικά.

 

 
 

Συγκεκριμένα, η EA κατάφερε να καταγράφει τις κινήσεις των πραγματικών ποδοσφαιριστών μέσα από κάμερες που τοποθετούνται στα γήπεδα, χωρίς να χρειάζεται οι αθλητές να φορούν ειδικές motion capture στολές. Χάρη σε αυτή την εξέλιξη, η ομάδα μπόρεσε να τροφοδοτήσει τον machine learning αλγόριθμό της με 100 φορές περισσότερα δεδομένα animation μέσα σε μια μόλις ποδοσφαιρική σεζόν, απ' ότι είχαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στην 29 ετών ιστορία του franchise.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ίδια την EA ακόμη και μέχρι τώρα θεωρούνται φήμες, αλλά όπως φαίνεται η εταιρία ετοιμάζει φέτος μια αρκετά αναβαθμισμένη εμπειρία.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved