Μία από τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες των ημερών στο gaming.

Μία από τις πιο αναμενόμενες και μεγάλες κυκλοφορίες στο gaming έρχεται πολύ σύντομα. Περιμένουμε πως και πως για να δοκιμάσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Elden Ring, της νέας επικής περιπέτειας που ετοιμάζουν οι δημιουργοί των Dark Souls, Bloodborne και Sekiro, φτάνει σχεδόν στο τέλος της και το hype της κοινότητας έχει πλέον κορυφωθεί.

Ναι είναι γεγονός πως πολύ καιρό έχουμε να περιμένουμε μία τέτοια κυκλοφορία. Μία κυκλοφορία που θα αλλάξει την πορεία του σύγχρονου gaming.

 

Μιας και απομένουν μόλις λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα για την κυκλοφορία του, παρακάτω θα βρείτε μαζεμένες διάφορες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν να βουτήξετε στον ανοιχτό κόσμο του.

Πάμε να δούμε τις πληροφορίες άμεσα.

 

 

Οι πλατφόρμες και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Elden Ring:

Ο επικός τίτλος της FromSoftware έρχεται με επικεφαλής τον ιδιοφυή Hidetaka Miyazaki, ο οποίος έχει ενώσει τις δημιουργικές του δυνάμεις με τον συγγραφέα George R. R. Martin, γνωστό για τα βιβλία που βασίστηκε η σειρά Game of Thrones.

Ναι ο διάσημος συγγραφέας έχει βάλει το χεράκι του σε αυτό το διάσημο game.

Η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τα PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC στις 25 Φεβρουαρίου. Η έκδοση για PC θα γίνει διαθέσιμη μέσα από το Steam.

 

 

Τι ώρα ακριβώς ξεκλειδώνουν τα ψηφιακά αντίτυπα;

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FromSoftware, οι παίκτες στην Ελλάδα θα μπορούν να ξεκινήσουν να παίζουν τα μεσάνυχτα, αμέσως με το που ξημερώσει η Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Οι παίκτες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα πρέπει να περιμένουν μια ώρα ακόμη, μιας και το παιχνίδι στο Steam ξεκλειδώνει την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 1:00 π.μ..

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved