Η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα το ξεκίνημα του development.

Η Rockstar Games επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto VI (GTA 6) βρίσκεται τώρα σε «ενεργό ανάπτυξη» με προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2024/2025.

«Με την άνευ προηγουμένου μακροζωία του GTA V, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς μας ρωτάτε για ένα νέο παιχνίδι στη σειρά Grand Theft Auto. Με κάθε νέο παιχνίδι που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να προχωρήσουμε σημαντικά πέρα ​​από αυτό που έχουμε παραδώσει στο παρελθόν.»

 

Σχεδόν μια δεκαετία αφότου βγήκε στα ράφια, το Grand Theft Auto V εξακολουθεί να είναι ισχυρό όσον αφορά τη δυνατότητα αναπαραγωγής και γραφικών. Αν και θα ήταν πολύ ψέμα να πούμε ότι οι θαυμαστές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το πώς έχουν τα πράγματα. Το ερώτημα στα χείλη της gaming κοινότητας από το 2013, τελικά, αφορά την επόμενη είσοδο της Rockstar Games στο franchise: πότε είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε ότι το νέο παιχνίδι θα φτάσει κάποια στιγμή το 2025.

 

 
 

Οι φήμες γύρω από το Grand Theft Auto VI κυκλοφορούν εδώ και καιρό, αλλά μια έγκαιρη επιβεβαίωση από τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του κλάδου – Jason Schreier του Bloomberg – έκανε τους παίκτες σε όλο τον κόσμο να καθίσουν στα εργονομικά καθίσματα τους και να γείρουν προς τα εμπρός εν αναμονή. Μέσω του Twitter, ο Schreier υποστήριξε τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν από ένα leak.

 

 

Ο προϋπολογισμός μάρκετινγκ της μητρικής εταιρείας της Rockstar Games, Take-Two Interactive, είναι επίσης μια καλή ένδειξη ότι το GTA 6 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας περίπου το 2025. Όπως αναφέρθηκε από το VentureBeat, η κατάθεση της τελευταίας που περιγράφει τα οικονομικά σχέδια σε τα επόμενα πέντε χρόνια δείχνουν ότι η εταιρεία προβλέπει σημαντική άνοδο στις διαφημιστικές δαπάνες – 89 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ μεταξύ Απριλίου 2023 και τέλους Μαρτίου 2024. Για την ιστορία, αυτός είναι περισσότερο από το ήμισυ του προϋπολογισμού μάρκετινγκ για την επόμενη δεκαετία που διατίθεται για ένα μόνο οικονομικό έτος.

Αναμονή λοιπόν για την επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του GTA 6 από την Rockstar Games.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved