Διέρρευσε στο διαδίκτυο και η Ubisoft αναγκάστηκε να κάνει ανακοινώσεις.

Η επέκταση του Assassin's Creed Valhalla για το 2022 φαίνεται ότι διέρρευσε λίγες ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψη της Ubisoft (που θα πραγματοποιηθεί σήμερα). Όπως συντάχθηκε στο Reddit, το leak φαίνεται να έχει βγει σχεδόν εξ ολοκλήρου από την Κίνα.

Αρκετά στιγμιότυπα οθόνης δείχνουν τον Odin — ή τον Havi, όπως αναφέρεται στο βασικό παιχνίδι — να εξερευνά, να συνομιλεί και να παλεύει μέσα σε διάφορα μυστικιστικά βασίλεια από τη σκανδιναβική μυθολογία.

 

 
 

Είναι φήμη ή μήπως όχι;

Ας είμαστε ειλικρινείς εδώ: αυτές οι εικόνες είναι η πραγματική υπόθεση. Ο μόνος λόγος που το χαρακτηρίζουμε ως φήμη είναι επειδή η περιγραφή του προϊόντος έχει μεταφραστεί κατά προσέγγιση από τα κινέζικα. Σύμφωνα με τη μετάφραση, αυτή η επέκταση του Dawn of Ragnarok διαδραματίζεται στα εννέα βασίλεια και ακολουθεί τον Odin καθώς προσπαθεί να αγωνιστεί ενάντια στο Ragnarok - το τέλος του κόσμου.

 

Τι είναι το Dawn Of Ragnarok;

Το franchise Assassin's Creed είναι ίσως το πιο γνωστό IP της Ubisoft και το Assassin's Creed Valhalla είναι η τελευταία του έκδοση σε αυτό το εντυπωσιακό ρόστερ. Το παιχνίδι έλαβε θετικές κριτικές κατά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2020 και η Ubisoft συνέχισε να υποστηρίζει το Assassin's Creed Valhalla με εξαιρετικό περιεχόμενο DLC έκτοτε.

 

 
 

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Εκτός από τις επεκτάσεις Wrath of the Druids και Siege of Paris που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν περισσότερο σημαντικό περιεχόμενο μετά την κυκλοφορία μέχρι τον Μάρτιο του 2022.

Χάρη σε μια διαρροή δεδομένων από τον γνωστό hacker του Assassin's Creed, j0nathan, το επόμενο DLC φέρεται να έχει τον τίτλο Dawn of Ragnarok.

 

 

Η φήμες λένε ότι ο Eivor θα έχει πολύ πιο πραγματικό μερίδιο σε όλο αυτό - μπορεί να μην είναι απλώς κάποιο είδος ονείρου ή οράματος, όπως με τα υπάρχοντα μυθολογικά κεφάλαια στη Valhalla. Αυτό υποτίθεται ότι θα είναι το μεγαλύτερο expansion στην ιστορία του Assassin's Creed και θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου 2022.

Δες εδώ εικόνες από το Dawn Of Ragnarok:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved