Από τους δημιουργούς του Heavy Rain.

Τα Game Awards 2021 τήρησαν την υπόσχεσή τους για πολλές σημαντικές ανακοινώσεις παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένης της απροσδόκητης αποκάλυψης ενός ολοκαίνουργιου παιχνιδιού "Star Wars".

Το "Star Wars Eclipse" ανακοινώθηκε με ένα κινηματογραφικό τρέιλερ που παρουσίαζε τις αναλογίες υπερπαραγωγής του τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο του "Star Wars Eclipse", το παιχνίδι είναι "ένα νέο παιχνίδι δράσης-περιπέτειας, πολλαπλών χαρακτήρων που διακλαδώνεται με αφήγηση." Θα λάβει χώρα κατά την περίοδο της Ανώτατης Δημοκρατίας, μια χρονική περίοδο 200 ετών που θεωρείται «μια χρυσή εποχή για τους Τζεντάι».

Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν μια καθηλωτική εμπειρία, καθώς το καστ των χαρακτήρων "έχει ο καθένας τη δική του ηθική, προσωπικότητα, κίνητρα και αντίκτυπο ο ένας στον άλλον και στην ιστορία γενικότερα."

 

 
 

Tο όνομα του παιχνιδιο έχει μεγάλη σημασία καθώς οι παίκτες ανακαλύπτουν νέα είδη, πλανήτες και πολλά συναρπαστικά προβλήματα στην πορεία. Η ειρήνη δεν είναι καθόλου εξασφαλισμένη, καθώς οι πολιτικές διαφορές θα κλιμακωθούν και κάθε απόφαση που λαμβάνεται από τον παίκτη θα μπορούσε να επηρεάσει το εύθραυστο μέλλον με σημαντικούς τρόπους. Και ευτυχώς για τους ενθουσιασμένους θαυμαστές του "Star Wars", υπάρχουν ήδη περισσότερα από αρκετά σε αυτήν την ανακοίνωση για να ανακαλύψουν..

 

 
 

Δεδομένου ότι το "Star Wars Eclipse" μόλις ανακοινώθηκε και βρίσκεται ακόμα στην προπαραγωγή, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας. Κρίνοντας από την παράδοση όλων των "Star Wars", συμπεριλαμβανομένου του επικού τρέιλερ για το "Star Wars Eclipse", οι θαυμαστές του franchise θα ήταν καλό να είναι υπομονετικοί.

Το τρέιλερ ανοίγει με απαλή, ατμοσφαιρική μουσική, καθώς ένας χαρακτήρας που μοιάζει με άνθρωπο ετοιμάζεται να χτυπήσει ένα γκονγκ, ακολουθούμενο από μια λήψη μιας ηλιακής έκλειψης που αντανακλάται στο μάτι κάποιου.

 

 

Το σασπένς δημιουργείται καθώς το γκονγκ χτυπιέται τελικά και το αποκαλυπτικό λογότυπο της Lucasfilm γεμίζει την οθόνη. Στη συνέχεια, ένα διαστημόπλοιο διασχίζει μια πυκνή ζώνη μετεωριτών έως ότου ακονίσει ένα τεράστιο αστικό τοπίο γεμάτο με πολλά εξωγήινα πλάσματα.

Εδώ και μήνες κυκλοφορούσαν φήμες για εμπλοκή της Quantic Dream σε παιχνίδι «Star Wars», οπότε αυτή η επιβεβαίωση είναι τεράστια είδηση. Γνωστό για βραβευμένα παιχνίδια όπως "Detroit: Become Human", "Heavy Rain" και "Beyond: Two Souls", το Quantic Dream ορίζει τη "μορφή υπογραφής" του ως "Διαδραστικό δράμα". Αυτό εξηγεί την έμφαση σε «διαφορετικές αφηγηματικές οπτικές γωνίες» και «νήματα που προσαρμόζονται σε πραγματικό χρόνο στις επιλογές και τις αποφάσεις που λαμβάνουν οι παίκτες», που προφανώς θα υπάρχουν στο «Star Wars Eclipse».

Δες εδώ screenshots από το Star Wars Eclipse:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved