Tα καλύτερα αυτοκίνητα του GTA: The Definitive Edition

Μερικά αυτοκίνητα ωριμάζουν σαν ένα καλό ουίσκι, ακόμα και τα εικονικά.

Τα παιχνίδια Grand Theft Auto είναι από εκείνα τα video games που είναι ορόσημα. Για κάποιους είναι ότι καλύτερο μας έχει δώσει ο ψηφιακός πολιτισμός, αλλά ακόμα και σε όσους δεν είναι τα αγαπημένα τους παιχνίδια, έχουν κάτι να πουν. Από το iconic soundtrack που έκανε hit εντελώς άγνωστα τραγούδια μέχρι τον αξεπέραστο συνδυασμό δράσης, RPG και οδήγησης, όλοι είχαν να βρουν κάτι για να κολλήσουν μερικές μέρες σερί μπροστά από μία οθόνη. 

 

 

Χρειάζεται μια ειδική μνεία για την χαλαρωτική οδήγηση άνευ σκοπού μεταξύ των αποστολών ή μετά το τέλος όλων αυτών. Απλά μπαίνεις στο αγαπημένο σου αμάξι, διαλέγεις τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό και κάνεις ατελείωτες βόλτες αποφόρτισης. Όπως περίπου θα κάναμε και με το δικό μας αυτοκίνητο αν οι δρόμοι δεν ήταν τόσο φριχτοί από άποψη κίνησης και η βενζίνη δεν έκανε 1,80. 

Φυσικά κάποιοι δεν αρκούμαστε στο να τραμπουκισουμε τον πρώτο περαστικό και του πάρουμε ό,τι κι αν οδηγεί. Ή θα περιμένουμε να περάσει το κατάλληλο τετράτροχο μεζεδάκι ή θα το αναζητήσουμε σε κάποιο από τα γκαράζ των ιδιοκτησιών ή θα καταφύγουμε σε κάποιο cheat code (ναι για σένα με το τανκ το λέμε). 

 

 

Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων τα αυτοκίνητα του GTA δεν είναι πραγματικά. Βέβαια τα περισσότερα από αυτά θυμίζουν κάποιο μοντέλο ή έναν συνδυασμό δυο-τριών, όσο για να μην πέσει καμιά αγωγή. Ορισμένα από αυτά το μοντέλα απέκτησαν το δικό τους cult status, ακόμα και αν δεν ξέφυγαν ποτέ από την εικονική τους πραγματικότητα.

 

 

Το λανσάρισμα του του GTA: The Definitive Edition ήταν η αφορμή που θέλαμε για να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι των αγαπημένων μας οχημάτων από τα GTA 3, Vice City και San Andreas. Όποιο από τα τρία κι αν είναι το αγαπημένο σας GTA, θα βρείτε και το αγαπημένο σας αυτοκίνητο. Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βουτιά σε gaming νοσταλγία; Στις φωτογραφίες πιο πάνω θα δείτε τα αγαπημένα μας, ανάμεσα σε αυτά θα βρείτε και το δικό σας, όχι δεν έχει μέσα το τανκ. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved