Πέφτει λογοκρισία στο Fortnite λόγω της τραγωδίας στο Astroworld

Ο Travis Scott θα βρεθεί στα δικαστήρια για τους 8 νεκρούς και τους εκατοντάδες τραυματίες και το Fortnite κόβει τις σκηνές του στο παιχνίδι.

Ένα emote στο Fortnite με τον Travis Scott αφαιρέθηκε από το κατάστημα του παιχνιδιού καθώς συνεχίζεται η έρευνα για την τραγωδία στο φεστιβάλ Astroworld του ράπερ, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους οκτώ άνθρωποι. Ο ίδιος έπαιζε στο φεστιβάλ στο οποίο δεν υπήρχε καμία ουσιαστική οργάνωση ασφάλειας για τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Eurogamer, η Epic Games έχει αφαιρέσει το emote Out West (το οποίο περιλαμβάνει ένα sample της μουσικής του Travis Scott) μαζί με όλα τα άλλα "ημερήσια είδη" του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

 
 

Ο λογαριασμός Twitter της Epic που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση των παικτών σχετικά με την κατάσταση του παιχνιδιού έχει αναγνωρίσει την αφαίρεση του Travis Scott, αν και δεν αναφέρθηκε πως αυτό συνέβη λόγω των γεγονότων στο Astroworld.

 

Ο developer έγραψε σε ένα tweet: "Είναι γνωστό ότι η ενότητα "Daily" του Item Shop έχει απενεργοποιηθεί. Αυτό έγινε σκόπιμα και η ενότητα θα επιστρέψει με την επόμενη ανανέωση του Item Shop”.

Φυσικά όλα έγιναν σκόπιμα γιατί εκκρεμεί να βρεθεί στο δικαστήριο ο ίδιος ο Travis Scott για τα γεγονότα στην συναυλία Astroworld.

 

 
 

Για όσους δεν το άκουσαν, την περασμένη Παρασκευή ο Travis Scott συμμετείχε στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ, το οποίο ο ίδιος διοργανώνει και κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ποδοπατήθηκε κόσμος, με αποτέλεσμα να βαφτεί με αίμα η συναυλία και να αφήσει πίσω της 8 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.

Δες εδώ ποιος είναι ο ράπερ Travis Scott:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved