Βγήκε το trailer της πολυαναμενόμενης τριλογίας Grand Theft Auto και πανηγυρίζουμε

Νοσταλγία με ανανεωμένα γραφικά στο Grand Theft Auto: Definitive Edition.

Είναι κάπως περίεργο να μιλάς στη νέα γενιά gamers για τον Tommy Vercetti και τον Carl ''CJ'' Johnson και να μην ξέρουν για ποιους μιλάς. Όμως η νέα έκδοση της τριλογίας Grand Theft Auto από την Rockstar, θα φροντίσει να μυήσει τις νέες γενιές.

 

 

Το πρώτο trailer της τριλογίας είναι εδώ και πρόκειται σίγουρα να κάνει αίσθηση στη γενιά των 00s που μεγάλωσε κυριολεκτικά με αυτά τα blockbuster παιχνίδια. Για το Definitive Edition γνωρίζουμε πως όλα τα γραφικά θα είναι σε υψηλή ανάλυση, από τους χαρακτήρες και τα όπλα μέχρι τους δρόμους και κτίρια, ενώ θα υπάρχει και φωτισμός μεγαλύτερης ευκρίνειας και καλύτερη αντίθεση στις σκιές και τις ανακλάσεις. Δες λοιπόν τη νέα έκδοση της τριλογίας ως ένα απόλυτο make over. Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση για τη γενιά του GTA V, αλλά θα χαρείς να μάθεις πως με τις αλλαγές το frame rate έχει βρεθεί από τα 30 που ήταν στα 60. Και για τα παιχνίδια εκείνης της εποχής το λες παραπάνω από αρκετό.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ώρα για το πρώτο trailer του Grand Theft Auto Trilogy: Definitive Edition, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει όπως θα έχεις υποψιαστεί, τα Grand Theft Auto 3, Vice City και San Andreas.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved