Τώρα μπορείς να παίζεις τα video games σου στο Netflix

Άσε το Playstation, ξεκίνα την συνδρομή.

Μπορεί πλέον το Netflix να είναι σαν την τηλεόραση, δηλαδή να μην μπορείς χωρίς αυτό, τώρα όμως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσει αργά αλλά σταθερά και την παιχνιδομηχανή σου.

Ναι η διάσημη πλατφόρμα βάζει τα βίντεο παιχνίδια πλέον στο πρόγραμμα της και θα μπορεί ο καθένας να παίζει δωρεάν παιχνίδια.

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε ότι αγόρασε ένα πολύ αξιόλογο gaming στούντιο. Ο λόγος για την ομάδα πίσω από το εξαιρετικό Oxenfree που ακούει στο όνομα “Night School Studio”.

 

 

Τι παιχνίδια θα παίξουμε στο Netflix

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη πλατφόρμα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει έναν νέο τομέα, τα video games, στοχεύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο στην προσέγγιση ενός ακόμα κοινού. Αυτό σίγουρα θα αυξήσει την δημοτικότητα του κατακόρυφα.

 

 

Η αρχή έγινε λοιπόν. Η ομάδα ανάπτυξης εκτός από το προαναφερθέν παιχνίδι, έχει δημιουργήσει και το πρόσφατο Afterparty, ενώ αυτόν τον καιρό δουλεύει και στο Oxenfree II: Lost Signals.

 

 
 

Η επίσημη δήλωση του studio ήταν η εξής:

Τα παιχνίδια θα συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές των πελατών του Netflix χωρίς επιπλέον κόστος, όπως είναι οι ταινίες και οι σειρές μας. Αρχικά, θα εστιάσουμε σε παιχνίδια για φορητές συσκευές. Είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ για τις ταινίες και τις σειρές που προσφέρουμε και αναμένουμε μακροπρόθεσμα μια ολοένα αυξανόμενη επένδυση και ανάπτυξη σε όλες τις υπάρχουσες κατηγορίες περιεχομένου. Επειδή όμως, είμαστε σχεδόν μια δεκαετία που σπρώχνουμε το original πρόγραμμά μας, θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να μάθουμε περισσότερα για το πώς οι συνδρομητές μας εκτιμούν τα βιντεοπαιχνίδια.

Για να δούμε, θα είναι τελικά το Netflix το μέλλον της μαζικής ψυχαγωγίας σε όλα τα επίπεδα; Το μέλλον θα δείξει…

Δες εδώ τι παιχνίδια έχει βγάλει το Night School Studio:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved