NBA2K22: Μήπως είδαμε το καλύτερο μέχρι σήμερα;

Ο νέος μπασκετικός τίτλος δεν θέλει μόνο να γίνεις MVP.

Πέρα από το γεγονός πως μέσα στο βάθος των ετών τα αθλητικά παιχνίδια έχουν κερδίσει το κοινό τους, αυτό που ζητούν τώρα -και με τη σωστή αντίληψη άλλωστε- είναι να προσφέρουν μία εμπειρία στο χρήστη που θα τον φέρει όσο πιο κοντά μπορεί στο χαρακτήρα του παιχνιδιού. Και είναι λογικό. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να υπάρχει όση περισσότερη ταύτιση γίνεται.

 

 

Για το διπλό μπάσκετ με τον κολλητό

Ετοιμάσου λοιπόν για άλλη μία χρονιά με NBA2K22 για εκείνα τα man-to-man που θα παίξεις με τον φίλο και θα τα χαρείς όσο δεν γίνεται στις κονσόλες νέας γενιάς, με βάση τα κορυφαία τους γραφικά και την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Οι παίκτες κινούνται στο χώρο πιο φυσικά, οι εκφράσεις τους γίνονται ακόμα πιο πιστευτές σε σώμα και πρόσωπα αναλόγως με το στυλ που επιθυμείς να παίξεις, ενώ τα skills παρουσιάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – ειδικά όταν καρφώνεις μέσα στα μούτρα του αντιπάλου γελώντας επιδεικτικά. Έχε ωστόσο στο νου σου πως το NBA2K22 είναι από τα «δύσκολα» της σειράς του. Ή μάλλον τα πιο αληθοφανή. Που σημαίνει ότι θα είναι πιο δύσκολο να ντριμπλάρεις έναν τύπο που σε παίζει καλή άμυνα ή που βρίσκεται σε σωστή θέση στη ρακέτα για να σε ταπώσει. Θα αναγκαστείς λοιπόν να παίξεις γρήγορο, εγκεφαλικό και γεμάτο σχέδιο μπάσκετ. Αλλά αυτή δεν είναι η ομορφιά του αθλήματος; Η νίκη θα είναι πιο γλυκιά όταν θα σουτάρεις το τρίποντο αφύλαχτος χάρη στο screen του συμπαίχτη σου. Σε κάθε περίπτωση, το shooting φέτος είναι δύσκολο οπότε ξεκίνα την προπόνηση.

 

 

Το καλογραμμένο MyCareer

Κάθε χρόνο ο κανόνας είναι ίδιος. Ξεκίνα από τα χαμηλά και rise on the top. Όμως ο στόχος δεν είναι μόνο να γίνεις το νέο αστέρι, αλλά παράλληλα να αντιμετωπίσεις και μία σειρά καταστάσεων που θα βοηθήσουν ή όχι την καριέρα σου. Θες να γίνεις και fashion icon περπατώντας στην πασαρέλα; Το χεις. Θες να γίνεις και μουσικός γράφοντας δικά σου hip hop τραγούδια; Γίνεται. Όλα αυτά επηρεάζουν μία σειρά από νέα στατιστικά όπως το πόσο corporate, flashy ή free spirit είσαι. Το ίδιο φυσικά και οι δηλώσεις σου στα media μετά τους αγώνες. Σε κάθε φάση η καριέρα σου φέτος διαμορφώνεται σε μικρά quests που δίνουν μία άλλη αισθητική στο παιχνίδι, κάνοντάς το κάτι παραπάνω από απλά ένα παιχνίδι μπάσκετ. Οπότε χτίσε τον παίκτη προσεχτικά, κάνε τον πνεύμα συλλογικότητας και φάρο ομαδικότητας. Ή και απίστευτο ψώνιο. Όσο βάζεις καλάθια, κανείς δεν θα σου πει τίποτα.

 

 

Το MyCity πιο ανανεωμένο από ποτέ

Τέλος, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στο MyCity. Αν το λάτρεψες ως ιδέα, θα αγαπήσεις με το τι μπορείς να κάνεις φέτος. Οι πιθανότητες είναι ανεξάντλητες. Υπάρχουν μικρά quests που σου δίνουν VC και MVP πόντους, υπάρχουν γήπεδα για να παίξεις με άλλους χρήστες, άπειρα μαγαζιά για ψώνια και accessories και μία υπέροχη ατμόσφαιρα που θυμίζει 100% πόλη. Είναι αυτή ακριβώς η ατμόσφαιρα που έλειπε από το NBA2K22 και δεν το κάνει ακόμη μία ξεπατικωσούρα των προηγούμενων εκδόσεων.

 

 

Ετοιμάσου για πολύ προπόνηση αν θες να γίνεις MVP. Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα και πόσο μάλλον ο MP, ο νέος χαρακτήρας του παιχνιδιού. Καλή διασκέδαση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved