Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ για gaming  που σε καθηλώνει!

Έχεις διάθεση για gaming; Τότε εξοπλίσου με τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τα παιχνίδια σου με κάθε τρόπο. Είτε σε κονσόλα είτε σε PC, το gaming είναι… ιεροτελεστία για πολλούς κι έτσι ο κατάλληλος εξοπλισμός μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς την εμπειρία σου με ένα παιχνίδι, αλλάζοντας τον τρόπο που παίζεις και κατ’ επέκταση τον τρόπο που το ζεις.

Ευτυχώς, οι επιλογές είναι πολλές και για κάθε γούστο gamer οποιαδήποτε κι αν είναι η πλατφόρμα στην οποία παίζει. Το θέμα είναι: ποια είναι εκείνα τα αξεσουάρ που ξεχωρίζουν και αξίζουν ένα βλέμμα σου; Συγκεντρώσαμε τις επικρατέστερες επιλογές για να γλιτώσεις χρόνο ψαξίματος και να κερδίσεις χρόνο παιχνιδιού!

 

Ποντίκι & πληκτρολόγιο: ένα κλασικό κι αγαπημένο ζευγάρι!

Αν ο υπολογιστής είναι η πλατφόρμα που όπου περνάς την ώρα σου παίζοντας games, τότε δε χρειάζεται καν εισαγωγή στο κομμάτι ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αχώριστοι σύμμαχοί σου σε κάθε παιχνίδι, είναι υψίστης σημασίας να σε «υπακούνε» και να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε πάτημα πλήκτρου ή κίνηση, καθώς ένα λάθος μπορεί να κρίνει πολλά. Για να έχεις άνεση, ευκολία χειρισμού και πολλές επιλογές σε πλήκτρα, μπορείς να προτιμήσεις το κορυφαίο gaming ποντίκι Logitech G502 Hero, ένα από τα πιο ευέλικτα ποντίκια που θα βρεις. Έχει πλήκτρα στα πλάγια αλλά και δίπλα από το αριστερό κλικ, στα οποία μπορείς να ορίσεις ενέργειες και να τις εκτελείς μέσα στο παιχνίδι με ένα πάτημα χωρίς να χρειάζεσαι το πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η ρυθμιζόμενη ταχύτητά του μπορεί να αγγίξει τα 25000dpi, προσφέροντάς σου έτσι πολλές επιλογές ταχύτητας για να βρεις την ιδανική για εσένα.games5

Συνδύασέ το με ένα mousepad όπως το Razer Goliathus Chroma το οποίο όχι απλά θα σου δώσει μια επιφάνεια στην οποία το ποντίκι θα «πετάει» αλλά και χρώματα περιμετρικά της επιφάνειας αυτής τα οποία θα γεμίζουν το χώρο με φως. Ο αισθητήρας του ποντικιού θα λειτουργεί με ακρίβεια και ταχύτητα πάνω στο mousepad, για να μην υπάρχει η παραμικρή απώλεια κατά το παιχνίδι και επιπλέον δε θα προκαλείς φθορές στο γραφείο αλλά και το ποντίκι που προκύπτουν απλώς από τη χρήση.

games4

Φυσικά, το πληκτρολόγιο αποτελεί το άλλο μισό του… ζεύγους αλλά η αναζήτηση ίσως είναι σύντομη. Με ένα gaming keyboard όπως το Corsair K55 Pro RGB XT δε θα χρειαστείς κάτι παραπάνω, καθώς προσφέρει πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο μαζί με wrist rest για να ακουμπάς τον καρπό και να παίζεις ξεκούραστα. Όλα του τα πλήκτρα φωτίζονται και μάλιστα σε διαφορετικές ζώνες για να πειραματίζεσαι με τα χρώματα, ενώ στην αριστερή πλευρά θα βρεις και έξι πλήκτρα μακροεντολών προκειμένου να προγραμματίσεις ενέργειες εντός των παιχνιδιών.

 

Γίνε οδηγός αγώνων με τιμονιέρα και κάθισμα!

Πάντοτε ονειρευόσουν να βρίσκεσαι στο κάθισμα ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου; Τότε μπορείς να έρθεις πολύ κοντά στην πραγματική εμπειρία με τον κατάλληλο εξοπλισμό για το αγαπημένο σου racing game. Μια τιμονιέρα όπως η Logitech G29 Driving Force είναι άριστη στην απόδοση του ρεαλισμού, με το μεγάλο τιμόνι να είναι επενδυμένο με υψηλής ποιότητας δέρμα και τα βασικά μέρη της να είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Επίσης, περιστρέφεται 900 μοίρες και δονείται για να σου προσφέρει την πλήρη αίσθηση οδήγησης αυτοκινήτου με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ρεαλισμού. Αν θέλεις να το φτάσεις ως το τέρμα, τότε συμπλήρωσε και τον συμβατό εξατάχυτο μοχλό ταχυτήτων για την απόλυτη εμπειρία οδήγησης.

games3

Όμως για να τα χρησιμοποιήσεις όλα αυτά, ιδανικά θα πρέπει να τα ταιριάξεις έτσι στο χώρο ώστε να σε βολεύουν στη χρήση για ώρα. Τότε, ένα racing seat είναι μονόδρομος και το Next Level Racing GT Foldable Cockpit που μπορεί να φιλοξενήσει όλο σου τον εξοπλισμό σε ειδικές θέσεις και παράλληλα να κάθεσαι αναπαυτικά για να απολαμβάνεις το παιχνίδι σου όπως ποτέ άλλοτε. Ρυθμίζεται σε διάφορα σημεία ώστε να παίζεις τόσο παιχνίδια ράλι ή πίστας όσο και Formula 1, οπότε φόρεσε το κράνος σου κι ετοιμάσου για τους καλύτερους αγώνες από την άνεση του σπιτιού σου!

 

Άκουσε αλλιώς κάθε παιχνίδι!

Ο ήχος αποτελεί βασικό κι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε παιχνιδιού, οπότε γιατί να μην τον ζήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Ένα ζευγάρι ακουστικά είναι ο ιδανικός τρόπος να νιώσεις πως «βυθίζεσαι» στην εμπειρία, οπότε μπορείς να προτιμήσεις τα Corsair Void RGB Elite 7.1 Wireless για να πάρεις μια γεύση του τι σημαίνει ποιότητα στον ήχο. Αρχικά, είναι εξαιρετικά άνετα και ασύρματα για να παίζεις με την άνεσή σου, εντελώς αναπαυτικά ακόμη και μετά από πολλές ώρες παιχνιδιού. Έπειτα, θα σε συνεπάρει η λειτουργία 7.1 surround που θα σε κάνει να ακούς τα πάντα από παντού κι όχι απλώς στερεοφωνικά, οπότε όχι μόνο θα ακούς τέλεια και με κάθε λεπτομέρεια αλλά θα έχεις κι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αναγνωρίζοντας τους ήχους των εχθρών σου και την κατεύθυνσή τους ευκολότερα.

games2

Αν έχεις PlayStation 4 μπορείς να προτιμήσεις τα άριστα Sony PlayStation Gold Wireless Headset, που σχεδιάστηκαν για να αναδείξουν την κονσόλα σου με τον καλύτερο τρόπο και να απολαμβάνεις ήχο surround που θα σε βάλει στο παιχνίδι για τα καλά. Έχουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να μιλάς με την ομάδα σου όσο παίζεις και φυσικά, είναι εντελώς ασύρματα οπότε μπορείς να ξεχάσεις τα καλώδια όσο φορτίζεις τα ακουστικά. Αντίστοιχα, για PlayStation 5 μπορείς να προτιμήσεις τα Sony Pulse 3D, τα ακουστικά που υποστηρίζουν 3D Audio και μπορούν να αναπαράγουν τέλεια ήχο από κάθε κατεύθυνση, εκμεταλλευόμενα τις επαναστατικές δυνατότητες της νέας κονσόλας στον συγκεκριμένο τομέα.

games1

Βρες το ιδανικό χειριστήριο!

Αν είσαι τύπος που προτιμά τους δύο μοχλούς ενός χειριστηρίου πάνω από οτιδήποτε άλλο, τότε το Xbox Elite Controller Series 2 θα σε ικανοποιήσει πλήρως. Το κορυφαίο χειριστήριο της εταιρείας διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και στιβαρή κατασκευή με μεταλλικά μέρη, όμως την παράσταση κλέβει η ευελιξία του. Μπορείς να προσθαφαιρέσεις πλήκτρα στο πίσω μέρος, να αλλάξεις τους μοχλούς ή το d-pad και να αποθηκεύσεις διάφορα προφίλ χειρισμού για να εναλλάσσεις μεταξύ όλων με το πάτημα ενός πλήκτρου.

games

Συνδέεται τόσο με υπολογιστή όσο και με κονσόλες Xbox One ή Xbox Series X|S και θα μπορείς να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια με έναν νέο, ξεχωριστό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν πολλά χειριστήρια για κάθε κονσόλα αλλά και τον υπολογιστή σου, για να βρεις αυτό που θα σε βολέψει καλύτερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved